By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Rica ederim.hocam çok teşekkürler düzelttim
Rica ederim.hocam çok teşekkürler düzelttim
güncelleme yazılımı yerine full yazıl yüklemiş olmayasınız.? Yazılımı nereden temin ettiniz.Vestel 32hb5000 mb140 kartlı, v0 yazılımını yükledim Adem Helvacı beyin dedigı v1 yazılımına yükseltmek için transistion yazılımı yüklenmesi gerekiyormuş . Televizyon şu anda v0 versiyonu ve mb140 yazılımı yüklü ekran ters kaldı, Ve renkler ayarsız. Bu yazılıma ihtiyacım var sanırım . Yardımcı olabilir misiniz?
Cihaz orjinalse etiketini atın.Vestel için 22452299 Panel yazılımı lazım.
Evet doğru yanlız flash belleği dosya biçimi nedir Fat32 olması gerekiyor.doğru çıkarabilmiş miyim zipten ya da uzantılarında bir hata var mı
Resimdeki en üstte bulunan zip te çıkarılacak sonrasında zipi sil toplam 5 Dosya olacakdoğru çıkarabilmiş miyim zipten ya da uzantılarında bir hata var mı
Üstat mb130_en.bin yazan zip te çıkarılacakEvet doğru yanlız flash belleği dosya biçimi nedir Fat32 olması gerekiyor.
Şİmdi gördüm o niye zipli kalmış, Başka mb130 yazılımı indirdim zip içerisinde başka zip yokÜstat mb130_en.bin yazan zip te çıkarılacak
Tavsiyeforumunda size verilen yazılım öncesinde tv ye başka bir yazılım yüklediniz mi? Burada size verilen yazılım ters görüntü oluşturmaz.Vestel 32hb5000 mb140 kartlı, v0 yazılımını yükledim Adem Helvacı beyin dedigı v1 yazılımına yükseltmek için transistion yazılımı yüklenmesi gerekiyormuş . Televizyon şu anda v0 versiyonu ve mb140 yazılımı yüklü ekran ters kaldı, Ve renkler ayarsız. Bu yazılıma ihtiyacım var sanırım . Yardımcı olabilir misiniz?
Bazen oluyor.Şİmdi gördüm o niye zipli kalmış, Başka mb130 yazılımı indirdim zip içerisinde başka zip yok
selamun aleyküm vestel 40fa7100 model tv kanal aramada kanal çıkmıyor
100957581508500123 sn 7410918500123 full yazılım ile düzelirmi düelir ise yazılımı varmıdır
Linkteki uygulamayı yapın.admin yardımcı olurmusun
hemen bakıyorum şşimdi baştan deneyeceğimÜstat mb130_en.bin yazan zip te çıkarılacak