By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.model no 43hl555
101119881708701031
sn7867605 701031
tv acılmıyor ana yazılım gerekiyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.model no 43hl555
101119881708701031
sn7867605 701031
Full yazılımı verilldi.model no 43hl555
101119881708701031
sn7867605 701031
size inancımız tam. Elinizden geleni yapın olmazsa uzaktan bağlanır usb hazırlarız.hemen bakıyorum şşimdi baştan deneyeceğim
Saniye farkı varFull yazılımı verilldi.
Yok ya flash hazır da tvye takınca bir şey değişmiyor talimatları da uyguladım. Pes ediyorum çok teşekkür ederim uğraşlarınız için .size inancımız tam. Elinizden geleni yapın olmazsa uzaktan bağlanır usb hazırlarız.
dosyaları rardan cıkardım fat32 ile biçimlendirdiğim bellege kopyaladım bellegi tvye taktım kumandadan ok tuşuna basılı iken tv fişini taktım ama ışık hiç hızlı yanıp sönmedi birkaç kez denedim olmadı sorun ne olabilirYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
tv yanlış yazılım yükleme sonucu bu hale geldi işik süreklı yanıp sönüyor tv acılmıyordosyaları rardan cıkardım fat32 ile biçimlendirdiğim bellege kopyaladım bellegi tvye taktım kumandadan ok tuşuna basılı iken tv fişini taktım ama ışık hiç hızlı yanıp sönmedi birkaç kez denedim olmadı sorun ne olabilir
Kumanda uymuyordur ,yüklenen yazılımın kumandasını istiyor olabilir (şahsi görüşümdür)dosyaları rardan cıkardım fat32 ile biçimlendirdiğim bellege kopyaladım bellegi tvye taktım kumandadan ok tuşuna basılı iken tv fişini taktım ama ışık hiç hızlı yanıp sönmedi birkaç kez denedim olmadı sorun ne olabilir
tv yanlış yazılım yükleme sonucu bu hale geldi işik süreklı yanıp sönüyor tv acılmıyor
Yazlılım verilmişti ama "indiremedim" demişsin ,şimdi baktım indirme hala aktif,indiremediğin yazılımı yükledi mi , yükleyemediysen usb belleği gpt değil mbr olarak fat32 formatla, bootable OLMAMALIKimse de yok mu bu TV nin yazilimi?
öyle hemen pes etmek yokYok ya flash hazır da tvye takınca bir şey değişmiyor talimatları da uyguladım. Pes ediyorum çok teşekkür ederim uğraşlarınız için .
kurtarma yazılımını bildirim olarak gönderdim. Talimatlar, download linkine oradan ulaşabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar elektronik teknisyeniyim, ailemin evinde kullandıgı vestel tv ekrana vestel yazısı gelip geri kapanıyor araştırdığımda sizler karşıma çıktınız bu tv kullanılmadıgı zaman fişini çekiyorlardı tv orjinal parçaları takılı sıfır alındı ve tamir vs görmedi arka etiket bilgileri şu şekilde, yarımcı olursanız çok seviniriz teşekkürler.
VESTEL
model: Satellıte 32HB5000
sn: 7757259 700306
PNL: 23323205
VPAZ: 20271921
başka bellege yükledim oldu fakat görüntü bozuk geldiFull yazılımı verilldi.
görüntü bozuktan kastınız.?başka bellege yükledim oldu fakat görüntü bozuk geldi
görüntü bozuktan kastınız.?
görüntü bozuktan kastınız.?