S
suattanriver
Yeni Üye
- 22 Haz 2024
- 23
- 41
Bulamadim ne yazık ki rica etsem görünür Bi şekilde atabilirmisinizSağ üstte bildirim çanı var orada
Bulamadim ne yazık ki rica etsem görünür Bi şekilde atabilirmisinizSağ üstte bildirim çanı var orada
Anakartlarin barkod numaraları farklı ama kart 17mb82 ikiside yazılım ile düzelirim by trolBulamadim ne yazık ki rica etsem görünür Bi şekilde atabilirmisiniz
Bu TV nin yazilimi yok mu acaba baska bir arkadasta?
kurtarma yazılımı verildi.merhaba aşağıdaki resimlerini attığım tv için linkteki kurtarma yazılımını indirmek istiyorum
Bu TV nin yazilimi yok mu acaba baska bir arkadasta?
kurtarma yazılımı verildi.ustalar cıhaz acılmıyor logo geliyor kapanıyor...
üstat size yazılım verilmiş ve dosyayı 14:32'de indirmişsiniz. Alakasız çoğu konuların altına ustaların nicklerini etiketlemeye devam ediyorsunuz sorun nedir.?Anakartlarin barkod numaraları farklı ama kart 17mb82 ikiside yazılım ile düzelirim by trol
S suattanriver, yok malesef programı yon ergedeki gibi atmaya çalışıyorum Ok tuşuna basılı tutup enerjiyi verdiğimde 15.kez blink yaptıktan sonra standby ledi sonuyor vestel logosu gelip gidiyor
S suattanriver, yok malesef programı yon ergedeki gibi atmaya çalışıyorum Ok tuşuna basılı tutup enerjiyi verdiğimde 15.kez blink yaptıktan sonra standby ledi sonuyor vestel logosu gelip gidiyor
S suattanriver, by_trol
Sorunum cozulmedi düzgün bir cevap alamadım.Forumu kullanmayı bilmiyorum kusura bakmayın bir daha yazmayacağım.Kolay gelsinüstat size yazılım verilmiş ve dosyayı 14:32'de indirmişsiniz. Alakasız çoğu konuların altına ustaların nicklerini etiketlemeye devam ediyorsunuz sorun nedir.?