Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,880
verdiğim yazılım %100 uyumlu. Başka flash bellek kullanarak tekrar yüklemeyi deneyin.Artık logo da gelmiyor. Maalesef çözüme kavuşmadı.
verdiğim yazılım %100 uyumlu. Başka flash bellek kullanarak tekrar yüklemeyi deneyin.Artık logo da gelmiyor. Maalesef çözüme kavuşmadı.
yazılım atılmadı kart degişimi olmadı ..sıkıntılı kartlardan söylentilerini görünce sizlere danışarak halledeyim diye düşündüm .hayırlı işler ...kolay gelsinGoogle translate:
Anakartı değiştirdiniz mi veya yanlış yazılımı yeniden mi yazdınız???.
![]()
Denedim ama çözülmedi. Kart değişimi yaptım. Yinede teşekkürler.verdiğim yazılım %100 uyumlu. Başka flash bellek kullanarak tekrar yüklemeyi deneyin.
Bu cihaz için en güncel yazılımı mı istiyorsun.yazılım atılmadı kart degişimi olmadı ..sıkıntılı kartlardan söylentilerini görünce sizlere danışarak halledeyim diye düşündüm .hayırlı işler ...kolay gelsin
kurtarma yazılımı verildi.merhaba ustalarım 17 mb 140 tv yazılımı çöktü logo gelip gidiyor açılmıyor
![]()
![]()
kurtarma yazılımı verildi.![]()
Merhabalar ,
Hi level 43HL560 tv açılmıyor, stand by ışı yanıp sönğüyor, bunun için uygun yazılım konusunda yardımcı olur musunuz
saygılar
Cihaz açık ve yayın sesi gelirken, fener yardımıyla ekranı kontrol edermisin.![]()
Merhabalar, SEG marka cihazımı da hiç bir değişiklik yoktur ve fabrikadan çıktığı şekilde kullanmaktaydık. Cihazımız normal karasal yayın anten girişinden bağlı çalışmaktadır. Son 3 gündür cihazı açtığımızda SEG yazısı görünüp daha sonra kara ekrana düşüyor, arka planda yayının sesini duyabiliyoruz ama görüntü gelmiyor. Yazılım yükleyerek arızayı çözebilir miyiz? Teşekkürler
kurtarma yazılımı verildi.Merhaba;
Sizlerden yazlım rica ediyorum.
- SEG marka 24” uydulu televizyon. Bazen monitör olarak kullanıyorum. Kırmızı düğme geliyor kumandadan güç tuşuna basıyorum SEG yazısı saniyelik gelip gidiyor sonra ekran gelmiyor.
- Televizyonun donanımı orijinal, anakart veya panel değişmedi. Her şeyi orijinal.
- Televizyon Model No: LE24SAT275-W PLUS
- Televizyon Seri No: 7382289 500057
- Panel No: VES236WNVC-2D NO3
- Anakart: 17MB82S
![]()
![]()
![]()