K
kullanıcı3
Yeni Üye
- 4 May 2024
- 4
- 24
tamam yinede yardımınız için teşekkür ederimtv yazılımı almıyorsa sizin yapabileceğiniz birşey kalmadı.
tamam yinede yardımınız için teşekkür ederimtv yazılımı almıyorsa sizin yapabileceğiniz birşey kalmadı.
Bütün adımları uyguladım ışık hızlı hızlı yanıp sönmüyor hocam yine kararıyor ekrankurtarma yazılımı verdim bildirim çanından ulaşabilirsin.
Konunun ilk mesajını okuyunuz yazmanız gereken bilgileri orada göreceksiniz. Yazdığınız bilgilere göre yazılım verilir.Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var,
Vestel SATELLITE 39PF5025 39" LED TV Ekrana VESTEL yazısı geliyor sonra tv kapanıyor, ne yapmam gerekiyor acaba, hangi yazılımı yüklemem gerekir?
pc geçince size başka yazılım bakayım.Bütün adımları uyguladım ışık hızlı hızlı yanıp sönmüyor hocam yine kararıyor ekran
Hocam ışık hızlı hızlı yandı söndü bir kaç dakika sonra yavaşladı ve kapandı açılmıyor yinede başka yazılım varsa çok iyi olur çok teşekkür ederim uğraştırıyorum sizidepc geçince size başka yazılım bakayım.
full yazılım verildi yükleyip sonucu bildir.Hocam ışık hızlı hızlı yandı söndü bir kaç dakika sonra yavaşladı ve kapandı açılmıyor yinede başka yazılım varsa çok iyi olur çok teşekkür ederim uğraştırıyorum sizide
Mb100 alakart için en güncel yazılım hangisi acaba
Merhaba, Talimata uygun verdiğiniz kurtarma yazılımını yükleme yaptığımda led hızlı flaşlıyor, tv ye yükleme yapmıyor, uzun denemelerimde başarısız oldu.kurtarma yazılımı verildi.
Sana başka yazılım vereceğim tv düzelirse 2 tane çikolata isterimMerhaba, Talimata uygun verdiğiniz kurtarma yazılımını yükleme yaptığımda led hızlı flaşlıyor, tv ye yükleme yapmıyor, uzun denemelerimde başarısız oldu.
Donanımsal bir problem olsaydı ilk yazılımı kabul etmez diye düşünüyorum
Hiç açılmayan tv, Netten indirdiğim ilk program yüklememde açıldı fakat ekran görüntüsü ters Vestel Logosu mevcuttu, hala bu şekilde...
Ana kartı kendi, orjinal kartıdır MB140
Başka ne yapabilirim, yardımlarınızı rica ederim.
Selamlar
Çözüme ulaşmış idi. TeşekkürlerÇünkü vestel mühendisleri yazılımın içine bozuk mboot eklemiş. Orijinal yazılımın içerisindeki mboot hatalıymış.
önceki mboot dosyasını silin ve linkteki mboot dosyasını usbye atın : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
full yazılım verildi.Çözüme ulaşmış idi. Teşekkürler
![]()
SN: 7366077 500183
Vestel logosu geliyor açılmadan standby a dönüyor. MB96 anakart. Full yazılım alabilir miyim?