tekrar merhaba anakart ve panelin resmi ekledim benim anakart arızalınca kırık bir tv den anakartı aldım ama ekran ters gözüküyor bu panelin yazlılımını bulamadım varsa şimdiden teşekkürlerMain is 17MB140 ??. Cod panel (VES315xxx-xx-xx) ????.
tekrar merhaba anakart ve panelin resmi ekledim benim anakart arızalınca kırık bir tv den anakartı aldım ama ekran ters gözüküyor bu panelin yazlılımını bulamadım varsa şimdiden teşekkürlerMain is 17MB140 ??. Cod panel (VES315xxx-xx-xx) ????.
Google translate:tekrar merhaba anakart ve panelin resmi ekledim benim anakart arızalınca kırık bir tv den anakartı aldım ama ekran ters gözüküyor bu panelin yazlılımını bulamadım varsa şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
üstad şimdi ben sana yardımcı olayım.!17mb97 kart takılmış daha önce.
verdiğim yazılım %100 uyumlu. Başka flash bellek kullanarak tekrar yüklemeyi deneyin.Artık logo da gelmiyor. Maalesef çözüme kavuşmadı.
yazılım atılmadı kart degişimi olmadı ..sıkıntılı kartlardan söylentilerini görünce sizlere danışarak halledeyim diye düşündüm .hayırlı işler ...kolay gelsinGoogle translate:
Anakartı değiştirdiniz mi veya yanlış yazılımı yeniden mi yazdınız???.
![]()
Denedim ama çözülmedi. Kart değişimi yaptım. Yinede teşekkürler.verdiğim yazılım %100 uyumlu. Başka flash bellek kullanarak tekrar yüklemeyi deneyin.
Bu cihaz için en güncel yazılımı mı istiyorsun.yazılım atılmadı kart degişimi olmadı ..sıkıntılı kartlardan söylentilerini görünce sizlere danışarak halledeyim diye düşündüm .hayırlı işler ...kolay gelsin
kurtarma yazılımı verildi.merhaba ustalarım 17 mb 140 tv yazılımı çöktü logo gelip gidiyor açılmıyor
![]()
![]()