Evet....Şu anda tv yi yapmanın mutluluğunu yaşıyorum,Sana başka yazılım vereceğim tv düzelirse 2 tane çikolata isterim![]()
Standby ışığı sabit mi yanıyor.![]()
üzerinde 17MB82S anakart bulunan tv de sadece stand by ışığı yanmaktadır. kurtarma yazılımı ile düzelebilir ise tarafınızdan kurtarma yazılımı rica ediyorum.
yanıp sönüyor ustadStandby ışığı sabit mi yanıyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.![]()
üzerinde 17MB82S anakart bulunan tv de sadece stand by ışığı yanmaktadır. kurtarma yazılımı ile düzelebilir ise tarafınızdan kurtarma yazılımı rica ediyorum.
Verdiğiniz etiket bilgisi MB95. ?merhaba;
anakart 17mb97
full yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
![]()
merhaba;
anakart 17mb97
full yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
![]()
Artık logo da gelmiyor. Maalesef çözüme kavuşmadı.full yazılım verildi.
17mb97 kart takılmış daha önce.Verdiğiniz etiket bilgisi MB95. ?
Google translate:![]()
![]()
ustam bıraz bakındım bu model bıraz sıkıntılıymış ..yinede guncel veya başka bir yazılım varsa yüklemek istiyorum ...normal kanalların izlemesinde bir sorun yok .fakat internet ağ ayarı yapmaya kalkıldıgında tv 5-6 komut sonrası kumanda devre dışı kalıyor .rutin 2-3 dakıkada tv yeniden başlatarak kontrol dışı kalıyor ..ancak servis menüsünden tv yi fabrika ayarlarına getirerek bu durumu aşabiliyoruz...internet ağ ayarlarını tekrar kuarcak olursak tv aynı açılıp kapanmayı yapıyor .kısaca smart internet hizmetini kullanmadıgımız sürece sıkıntı yok ..bu konuda tavsiyelerinizi ve varsa yazılımını rica ediyorum ...hayırlı işler ....
tekrar merhaba anakart ve panelin resmi ekledim benim anakart arızalınca kırık bir tv den anakartı aldım ama ekran ters gözüküyor bu panelin yazlılımını bulamadım varsa şimdiden teşekkürlerMain is 17MB140 ??. Cod panel (VES315xxx-xx-xx) ????.
Google translate:tekrar merhaba anakart ve panelin resmi ekledim benim anakart arızalınca kırık bir tv den anakartı aldım ama ekran ters gözüküyor bu panelin yazlılımını bulamadım varsa şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
üstad şimdi ben sana yardımcı olayım.!17mb97 kart takılmış daha önce.