Ustam tv ile ilgili ters göruntu hariç hersey giderildi ....ilk mesajdaki bilgilere göre panel yazılımının rica edeceğim..kolay gelsin ...Yeni yazılım verildi.
Ustam tv ile ilgili ters göruntu hariç hersey giderildi ....ilk mesajdaki bilgilere göre panel yazılımının rica edeceğim..kolay gelsin ...Yeni yazılım verildi.
Verdiğiniz yazılımı yükledim her şey düzeldi. Yardımlarıniz için teşekkür ederim. Bütün Tavsiye Forumu ekibine kolayliklar dilerim.verdiğim yazılımı yükleyip sonucu bildirin.
Nasıl yardımcı olursunuz açılıp kapanıyor![]()
![]()
Vestel yazısı geliyor kapanıyor arıza ne olabilir
![]()
Nasıl yardımcı olursunuz açılıp kapanıyor![]()
![]()
Vestel yazısı geliyor kapanıyor arıza ne olabilir
![]()
Teşekür ederim. Full yazılımı indirdim talimatlara göre yükledim. Fakat sonuç alamadım. En başa geri döndü şu an. son işlemden sonra SEG yazısı çıkmıyordu son gönderdiğiniz full yazılımı yükledikten sonra SEG yazısı çıkıyor, 2-3 saniye sonra gidiyor sonrasında tv den hiç tepki yok. başka yapa bileceğimiz bir şeyler var mı?full yazılım verildi.
Konunun ilk mesajını okuyunuz.32HL530 hi level yazılımı gönderebilirmisiniz. teşekkürler. standby yanıp sönüyor
Merhaba;
İlgili sorunun çözümü için artık yazılım desteği yeterli olmaktadır. Daha önce sadece MB9X serisi için geçerli olan çözüm artık anakartların geneline yayılmaya başlamıştır.
Merhaba;
İlgili sorunun çözümü için artık yazılım desteği yeterli olmaktadır. Daha önce sadece MB9X serisi için geçerli olan çözüm artık anakartların geneline yayılmaya başlamıştır.
I think you meant to write VES430QNYL-2D-U01hi, looking for software V.3.62.35.2
TV: JVC LT-43C888 (17mb130E)
Manufacturer: Vestel
Panel: VES430QNUL-2D-U01
can you please assist?
hi there, i tried to do 'factory reset' but it failed. Since then, the TV does not work. When I turn on the TV, i see JVC logo for 2-3 secs and then it goes into a boot loop.I think you meant to write VES430QNYL-2D-U01
What improvements do you think a new software brings? Does the TV have problems?