kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanını kontrol edin.Hi level televizyon açma düğmesine bastığımda kırmızı ışık bir süre yanıp sönüyor sonra devamlı olarak yanıp açılmıyor, ne yapmam lazım?
Led isik tuttuğumda ekranda görüntü azda olsa görülüyorCihaz açık ve yayın sesi gelirken, fener yardımıyla ekranı kontrol edermisin.
Ledbar arızası gibi duruyor. Teknik servisten yardım almalısınız.Led isik tuttuğumda ekranda görüntü azda olsa görülüyor
ustam yazılımı aldı fakat aynı şekilde ağ bağlantısı yaptıgımda tv 3-5 kumandadan komuttan sonra kumanda devre dışı kalıyor sonra rutin açılıp kapanıyor .böyle olmadı .full yazılım demiştiniz . .kartta herhangi bir sorun varmıdır bilemedim yazılımsal mıdır .yorum ve tavsiye sizdedir ....hayırlı işler ..verdiğim güncelleme yazılımı yükleyip kontrol et. Olmadı Full deneriz.
Yeni yazılım verildi.ustam yazılımı aldı fakat aynı şekilde ağ bağlantısı yaptıgımda tv 3-5 kumandadan komuttan sonra kumanda devre dışı kalıyor sonra rutin açılıp kapanıyor .böyle olmadı .full yazılım demiştiniz . .kartta herhangi bir sorun varmıdır bilemedim yazılımsal mıdır .yorum ve tavsiye sizdedir ....hayırlı işler ..
cihaz orjinal mi.? Kart-Ekran değişimi yapıldı mı.?merhaba. Bu cihaza daha önce yanlış yazılım yüklenmiş logo finlux olarak görünüyor ve cihazı resetlememe rağmen uydu arama seçeneği çıkmıyor. Full yazılım verebilir misiniz?
Orjinal herhangi bir değişim yapılmamışcihaz orjinal mi.? Kart-Ekran değişimi yapıldı mı.?
verdiğim yazılımı yükleyip sonucu bildirin.Orjinal herhangi bir değişim yapılmamış
Vestel MB211 televizyonum için dosyayı indirmeye çalışıyorum fakat bana hata mesajı veriyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Ustam tv ile ilgili ters göruntu hariç hersey giderildi ....ilk mesajdaki bilgilere göre panel yazılımının rica edeceğim..kolay gelsin ...Yeni yazılım verildi.