slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhaba SN:7941756 700129 VESTEL TV 17MB140 22 İNÇ FULL YAZILIMA İHTİYACIM VAR. FLASH ENTEGRESİNİ DEĞİŞTİRDİM TV HİÇ AÇILMIYORDU ŞİMDİ PANELİ BEYAZ AÇILIYOR KUMANDA KOMUT ALIYOR.
Önce mesajınızı küçük harflerle düzenleyin. Sonra konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın. TV' deki sorunlu görüntünün görselini de ekleyin.

K Çevrimdışı

Kanaatelek

Yeni Üye
1 Eyl 2019
17
24
Önce mesajınızı küçük harflerle düzenleyin. Sonra konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın. TV' deki sorunlu görüntünün görselini de ekleyin.

WhatsApp-Image-2023-08-31-at-13.55.59-1.jpg

WhatsApp-Image-2023-08-31-at-13.55.59.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bu yazılım ya da panel yazılımı sorunu çözmeyecek. Ancak denemeniz için veriyorum. Panelde beyaz patern tcon uyumsuzluğu, lvds kısmi teması ile ilgilidir. Sonucu bildirirseniz sevinirim.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

K Çevrimdışı

Kanaatelek

Yeni Üye
1 Eyl 2019
17
24
Bu yazılım ya da panel yazılımı sorunu çözmeyecek. Ancak denemeniz için veriyorum. Panelde beyaz patern tcon uyumsuzluğu, lvds kısmi teması ile ilgilidir. Sonucu bildirirseniz sevinirim.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
yükeldim hocam ama aynı sorun devam ediyor. ben 32 inç bir 17mb140 tan flash değişimi yaptım sanırım ondan da yapıyor olabilir lvds temasını kontrol ettim 2 kez ama temas problemi yok.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
yükeldim hocam ama aynı sorun devam ediyor. ben 32 inç bir 17mb140 tan flash değişimi yaptım sanırım ondan da yapıyor olabilir lvds temasını kontrol ettim 2 kez ama temas problemi yok.
Söylediğim gibi. Problem flash chipinin uyumsuzluğu da olabilir. Normalde panel arızalarında mirroring ya da Negative color palette problemi olur.

Kurtarma yazılımı sorunsuz yüklendi değil mi?

C Çevrimdışı

ceylanelektronik

Yeni Üye
4 Ocak 2020
44
47
Full yazılım verdim. Talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin
merhaba sonuç aynı düzelmedi elimde 17mb 140 vardı onu taktım test amaçlı tabi panel farklı olduğu için resim ters ve resim negatif çıkıyor en son çare panel yazılımı atıp bu kartı takıcam sizden isteğim bu karta uygun panel yazılımını atabilirmisiniz.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhaba sonuç aynı düzelmedi elimde 17mb 140 vardı onu taktım test amaçlı tabi panel farklı olduğu için resim ters ve resim negatif çıkıyor en son çare panel yazılımı atıp bu kartı takıcam sizden isteğim bu karta uygun panel yazılımını atabilirmisiniz.
Kullanıcılar için gizli metin: ceylanelektronik

USB Operations ile yüklenecek. Sonucu bildirin.

darrk74 Çevrimdışı

darrk74 

Yeni Üye
4 Ocak 2021
22
28
Daha önce farklı bir kaynaktan uyumlu olmayan yazılım yüklediniz. Aynı zamanda panel yazılımı da hatalıydı ve görüntü ters döndü. Ardından bizim verdiğimiz kurtarma yazılımını yüklediniz. TV açıldı ancak tekrar sorun olduğunu bildirdiniz. Son olarak tarafınıza MB82 full yazılımı verildi ve yükleme sonucunu bildirmediniz. En son verilen yazılımı yüklerken nasıl bir hata aldınız?
en son sizin verdiğiniz yazılımdan sonra tv vestel yazısı ters bir şekilde geldikten sonra geri kapanıyordu, şuan sadece power ışığı sürekli olarak yazılım yüklermiş gibi yanıp sönüyor

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
en son sizin verdiğiniz yazılımdan sonra tv vestel yazısı ters bir şekilde geldikten sonra geri kapanıyordu, şuan sadece power ışığı sürekli olarak yazılım yüklermiş gibi yanıp sönüyor
başka yazılım denedik evet şuan vestel yazısı ters gelip tv sonrasında geri kapanıyor

TV' ye denediğiniz farklı yazılım nedeniyle panel yazılımını bozmuşsunuz. Kurtarma yazılımları panel dosyası içermez. TV' nize bilgilerini paylaşmadan aldığınız tam uyumlu olmayan yazılımlar nedeniyle tamamen açılmaz hale getirebilirsiniz.

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Son yazılımdan sonra değil, kurtarma yazılımından sonra ters logo gördüğünüzü bildirdiniz. Size son olarak TV' ye ait full yazılım verildi. Bu yazılımı yüklediniz mi diye soruyorum.

18.08.2023 tarihinde saat 13:12 itibariyle indirme yaptığınız full yazılım.

Son düzenleme:
U Çevrimdışı

ulashby

Yeni Üye
26 Ağu 2023
3
46
Hassasiyetiniz için özellikle teşekkür ederiz. Mesajınızı doğru konuya taşıdım. Öncelikle kurtarma yazılımı vereceğim.

Usb belleği takıp denilenleri yaptım, 5 dakika beklenmesi soylenmişti ama 10 dakika kadar beklememe rağmen tv açılmadı, kırmızı ışık yanıp sönmeye devam ediyordu. Farklı bir usb ile tekrar deneyip bilgisini paylaşırım. Kolay gelsin.

C Çevrimdışı

ceylanelektronik

Yeni Üye
4 Ocak 2020
44
47
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

USB Operations ile yüklenecek. Sonucu bildirin.

Olmayan kısmını paylaşır mısınız? Ona göre düzenleyip göndereceğim.
usta 17mb110s kart tv nin orjinal kartı verdiğiniz yazılımla sorun düzelmedi benim elimde mb140 anakart vardı bu kartı takdım tv sorun çıkartmadan çalıştı kapanma yapmadı yalnız panel farklı oldugundan resim ters ve negatif çıktı panel yazılımı hakkında yardım istemiştim

Geri
Üst Alt