slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Usb belleği takıp denilenleri yaptım, 5 dakika beklenmesi soylenmişti ama 10 dakika kadar beklememe rağmen tv açılmadı, kırmızı ışık yanıp sönmeye devam ediyordu. Farklı bir usb ile tekrar deneyip bilgisini paylaşırım. Kolay gelsin.
Başka USB Bellek ile de olmuyorsa şu anda paylaştığım ikinci kurtarma yazılımını deneyin. Yetki verdim, lütfen sonucu paylaşın.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
usta 17mb110s kart tv nin orjinal kartı verdiğiniz yazılımla sorun düzelmedi benim elimde mb140 anakart vardı bu kartı takdım tv sorun çıkartmadan çalıştı kapanma yapmadı yalnız panel farklı oldugundan resim ters ve negatif çıktı panel yazılımı hakkında yardım istemiştim
Size gönderdiğim yazılım panel yazılımıydı. Yüklemeyi yaptıktan sonra ters görüntü ve color palette hatasının hiçbiri düzelmedi mi?

darrk74 Çevrimdışı

darrk74 

Yeni Üye
4 Ocak 2021
22
28
Son yazılımdan sonra değil, kurtarma yazılımından sonra ters logo gördüğünüzü bildirdiniz. Size son olarak TV' ye ait full yazılım verildi. Bu yazılımı yüklediniz mi diye soruyorum.

18.08.2023 tarihinde saat 13:12 itibariyle indirme yaptığınız full yazılım.
full yazılımdan sonrada aynı sorun devam etti. işlemcisi arızalı bir anakart buldum bugün bi elektronikçi tanıdığımda onun eepromlarını söküp bendeki karta takıp kontrol edicem, eeprom arızalanmış olabilir diye düşünüyorum.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
full yazılımdan sonrada aynı sorun devam etti. işlemcisi arızalı bir anakart buldum bugün bi elektronikçi tanıdığımda onun eepromlarını söküp bendeki karta takıp kontrol edicem, eeprom arızalanmış olabilir diye düşünüyorum.
Full yazılım yüklemesi doğru şekilde oldu ve sorun düzelmediyse büyük ihtimalle eeprom flash chipi (spi) problemi olabilir. Yalnız o cihazda besleme kaynaklı da problem var gibi geliyor. Hatta anakartta donanımsal olarak (Yine işlemci bga atığı) sorunu olabilir. Yazılım yüklendikten sonra halen kapanıp açılması normal gelmedi.

MB140 kart temin etme şansınız var mı? Değişimi mümkün oluyor.

Son düzenleme:
darrk74 Çevrimdışı

darrk74 

Yeni Üye
4 Ocak 2021
22
28
Full yazılım yüklemesi doğru şekilde oldu ve sorun düzelmediyse büyük ihtimalle eeprom problemi olabilir. Yalnız o cihazda besleme kaynaklı da problem var gibi geliyor. Hatta anakartta donanımsal olarak (Yine işlemci bga atığı) sorunu olabilir. Yazılım yüklendikten sonra halen kapanıp açılması normal gelmedi.

MB140 kart temin etme şansınız var mı? Değişimi mümkün oluyor
yarın gece eeprom değişimini yaptıktan sonra durum hakkında bilgi veririm size yine

S Çevrimdışı

Sencer42

Yeni Üye
7 Şub 2020
16
44
Selamlar. Benim tv vestel 47pf 9090. İnternete girmeyince oynarken yanlış yazılım attım. Ekran açılmıyor. mb91 ful yazılım varsa verebilirmisiniz.

S Çevrimdışı

Sencer42

Yeni Üye
7 Şub 2020
16
44
Televizyonuna internet açılmadığı için mb91 v376y titanium.zip diye bir yazılım attım. Bu sefer tv açılmaya çalışıyor ama karanlık ekranda kalıyor. Eski full yazılımını bulabilirmiyiz. Teşekkürler

20230901_080612.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Televizyonuna internet açılmadığı için mb91 v376y titanium.zip diye bir yazılım attım. Bu sefer tv açılmaya çalışıyor ama karanlık ekranda kalıyor. Eski full yazılımını bulabilirmiyiz. Teşekkürler

20230901_080612.jpg
Standby ışığı yanıp sönüyor mu?

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Geri
Üst Alt