slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
WhatsApp-Image-2023-08-30-at-15.36.16.jpg

Merhaba vestel logosu geliyor bekliyor yazılım rica edebilir miyim.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

A Çevrimdışı

aykuttnc

Yeni Üye
15 Ocak 2022
16
34
WhatsApp-Image-2023-08-30-at-15.36.16.jpg

Merhaba vestel logosu geliyor bekliyor yazılım rica edebilir miyim.
verilen yazılımı yükledim tv sorunsuz çalıştı teşekkürler... iyi çalışmalar

verilen yazılımı yükledim tv sorunsuz çalıştı teşekkürler... iyi çalışmalar
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Y Çevrimdışı

yusufak

Yeni Üye
30 Ağu 2023
4
28
Merhabalar televizyonun ışığı 3 kez yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor sadece ses ve ışık var bunu da çözebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler
WhatsApp-Gorsel-2023-08-30-saat-16.16.36.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
sesi geliyor normal led bar nedir bilmiyorum da bu kapatıp açarkenki sol altta kırmızı led var o yanıp sönüyor
TV' nin arka tarafındaki ızgara şeklindeki boşluklardan içine bakmaya çalışın. Ses gelirken orada aydınlatma var mı?

Bir de ön tarafta panelin yüzeyine çok yakından telefon flaşı tutun. Belli belirsiz görüntü var mı kontrol edin.

Y Çevrimdışı

yusufak

Yeni Üye
30 Ağu 2023
4
28
TV' nin arka tarafındaki ızgara şeklindeki boşluklardan içine bakmaya çalışın. Ses gelirken orada aydınlatma var mı?

Bir de ön tarafta panelin yüzeyine çok yakından telefon flaşı tutun. Belli belirsiz görüntü var mı kontrol edin.
herhangi bir ışık gözükmüyor ama flaşı tutunca belirsiz bir şekilde görüntü var evet

Geri
Üst Alt