By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,851
Rica ederim.yükledim oldu ustam nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.
çok dar bi zamandı. tam zamanında hızır gibi yetiştin.
ALLAH ebeden razı olsun.
Rica ederim.yükledim oldu ustam nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.
çok dar bi zamandı. tam zamanında hızır gibi yetiştin.
ALLAH ebeden razı olsun.
Allah razı olsun. Çok tsk ederim..
Sa ustalarım stanbay yanıp sönüyor açılmıyor stanbaya düşüyor bidaha
Bunlarda da kurtarma varmı varsa yardımcı olurmusumuz
Lütfen mesaj içeriğinizi küçük harflerle düzeltiniz. Yükleme sonucu olumlu mudur?Allah razı olsun. Çok tsk ederim..
TV arka etiketinin görselini de paylaşın. Ayrıca yazılım isteği için ayrı konu açmayın. Mevcut ana yazılım konularına mesajınızı yazın.
17MB95M Kurtarma yazılım lazım.TV arka etiketinin görselini de paylaşın. Ayrıca yazılım isteği için ayrı konu açmayın. Mevcut ana yazılım konularına mesajınızı yazın.
Ustalarım, sayın üyelerimiz, lütfen BAĞIRMAYIN. Neredeyse her mesaja bu uyarıyı yapmak beni üzüyor. Sosyal ortamlarda büyük harfle yazmak BAĞIRMAKTIR. Açıkçası böyle bir istekte bulununca canımız sıkılıyor.17MB95M Kurtarma yazılım lazım.
17
a kusurabakamyın ben yazdım zanedıoyrum ustadUstalarım, sayın üyelerimiz, lütfen BAĞIRMAYIN. Neredeyse her mesaja bu uyarıyı yapmak beni üzüyor. Sosyal ortamlarda büyük harfle yazmak BAĞIRMAKTIR. Açıkçası böyle bir istekte bulununca canımız sıkılıyor.
Lütfen TV' deki problemi de detaylıca yazın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.regal LD32H4041 model nolu tv acınca regal yazıp öndeki stanby ışıgı yanıp sönüyor sürekli yazılımını rica ediyorum mümkünse
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklamasını sonuna kadar okuyun yükleme sonrası sonucu yazın.17MB95M Kurtarma yazılım lazım.
17
tesekkur ederımm tv acılıyor duzeldı sadece uydu kısmı calısmıyor suan sınyal vermıyor ustad :(Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklamasını sonuna kadar okuyun yükleme sonrası sonucu yazın.
İlk kurulum işlemi yapıldı mı? Diseqc seçimi doğru yapıldı mı?tv acılıyor duzeldı sadece uydu kısmı calısmıyor suan sınyal vermıyor ustad
evet yapıldı diseqc de secımıde dogru yapıldı ustadİlk kurulum işlemi yapıldı mı? Diseqc seçimi doğru yapıldı mı?