F
fatih kızılarslan
Yeni Üye
- 28 Ağu 2023
- 5
- 40
yazılım için yardımcı olursanız sevinirim
Rica ederiz.Anladım hocam teşekkür ederim yinede çabanız için
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.Merhaba, vestel 40UA8900 televizyonumuz kapandı bir daha açılmadı, mavi ışık yanıp sönüyor. Araştırdığım tüm yöntemleri denedim ama açılmadı. Sıfırdan yazılım yüklemek istiyorum, yardımcı olabilirmisiniz.
TV' deki problem nedir?yazılım için yardımcı olursanız sevinirim
Regal yazısı var sadece açılmıyorTV' deki problem nedir?
yardımcı olursanız sevinirimRegal yazısı var sadece açılmıyor
Servise müracaat edin android 11 Manuel güncelleme yapılacak
Merhaba android 9 a dönüş yazılımı varmi acaba. Tv android 11 e guncelledikten sonra YouTube Netflix izlerken donmaya başladı
.
tv nadiren açılıyor, açıldığı zaman ise kapanıyor. herhangi bir anakart veya panel değişikliği yapılmadı.
Yaptığınız açıklamalara göre uydu alıcı enteğresi arızalı bu arada yaklaşık 1,5 Yıllık üyesiniz sadece bu tv için 5 Tane mesajınız var. Sizden detaylı bilgi istemek profesyonellikten uzak oluyorsa yakın olan mecralarda kendinize yer edinebilirsiniz. Bu forumda karşılık beklemeden binlerce kişiye yazılım verildi. Halen veriliyor. Servisten destek alınız.Önemsemiyor muyum? Sorunun ne olduğunu bilmeme rağmen sorduklarınıza cevap verdim. Ben burada yardım isteyen herhangi biri değilim 35 yıllık ustayım. İlk mesajda belirtmiştim yazılım gerekiyor diye paylaşmak istemiyorsanız en baştan hayır diyebilirdiniz. Profesyonellikten oldukça uzaksınız
neden yardımcı olmuyorsunuzRegal yazısı var sadece açılmıyor
yardımcı olursanız sevinirim
Regal yazısı çıkıyor sadece açılmıyor
Yardımcı olabilecek biri varmı
Logo var, kırmızı ışık yanıp sönüyor.
Yazılım lazım. Yardımcı olabilecek biri varsa çok makbule geçecek.
Talimatları adım adım uyguladım, mavi ışık hızlıca yanıp sönünce elimi ok tuşundan çektim ancak tepki vermedi. Flaş belleğin ışığı yanıyor ama sorun çözülmedi. usb portu değiştirip tekrar denedim olmadı.Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.
TV' deki problem n
ustalar Tv'de Regal yazısı geliyor açılmıyor uygun yazılım için yardımcı olursanız memnun olurum hayırlı işler bol kazançlar dilerimRegal yazısı var sadece açılmıyor
yardımcı olursanız sevinirim
Regal yazısı çıkıyor sadece açılmıyor
neden yardımcı olmuyorsunuz
Bizlerde çalışan kişileriz geçim şartları zorlaştı öncelik kendi işimiz fırsat buldukça da forumda hiç bir karşılık beklemeden herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz ayrıca bizim de dinlenmeye ihtiyacımız var. 7/24 Burada bekleyemeyiz. Bekleyenlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız beklemeyenler de kendisi bilir.ustalar Tv'de Regal yazısı geliyor açılmıyor uygun yazılım için yardımcı olursanız memnun olurum hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Merhaba, vestel 40UA8900 televizyonumuz kapandı bir daha açılmadı, mavi ışık yanıp sönüyor. Araştırdığım tüm yöntemleri denedim ama açılmadı. Sıfırdan yazılım yüklemek istiyorum, yardımcı olabilirmisiniz.
Yazılımda düzenleme yaptım tekrar yetki verildi bildirimi kontrol edin düzenlenmiş yazılımı yüklemeye çalışın sonucu yazın.Talimatları adım adım uyguladım, mavi ışık hızlıca yanıp sönünce elimi ok tuşundan çektim ancak tepki vermedi. Flaş belleğin ışığı yanıyor ama sorun çözülmedi. usb portu değiştirip tekrar denedim olmadı.