U Çevrimdışı

ulashby

Yeni Üye
26 Ağu 2023
3
46
32hl530 Hi level televizyonumu bir gün once kapadım, ertesi gün açtıgımda sinyal ışığı bir kaç kere yandı ve söndü. forumdan yazılım ile çözüleceğini öğrendim fakat yazılım için seri numarası atılması istendi. konular kapalı oldugu için bura

ya yeni konu açmak zorunda kaldım. yardımcı olursanız sevinirim, iyi çalışmalar.
sss131ac94f9f48c9aa.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
32hl530 Hi level televizyonumu bir gün once kapadım, ertesi gün açtıgımda sinyal ışığı bir kaç kere yandı ve söndü. forumdan yazılım ile çözüleceğini öğrendim fakat yazılım için seri numarası atılması istendi. konular kapalı oldugu için bura

ya yeni konu açmak zorunda kaldım. yardımcı olursanız sevinirim, iyi çalışmalar.
sss131ac94f9f48c9aa.jpg
Hassasiyetiniz için özellikle teşekkür ederiz. Mesajınızı doğru konuya taşıdım. Öncelikle kurtarma yazılımı vereceğim.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

I Çevrimdışı

ismail ari

Yeni Üye
30 Tem 2022
4
34
Ustam, öncelikle led bar kontrolü yapmanızı tavsiye edeceğim. Hatta elinizde imkan olduğu için aynı kartı bir başka sistemde test edin. OSD (On Screen Display) gelmediğinden bahsediyorsunuz. Söz konusu panel görüntüsü gelmeden yazılım yüklemeyi nasıl deneyebildiniz? En azından start logo görselinin yazılım yükleme başlangıcında gelmesi ve Led barların kesintisinin açık olması gerekir. Kontrolleri yapıp sonucu bildirin.
Abim ledler saglam ankarti zaten baska tv ye takmistim calisti ama negatif acti sonra bi kac panel yazilimi denedim olmadi ve en sonunda fabrika ayarlarina dondum sonuc bu sekilde oldu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Abim ledler saglam ankarti zaten baska tv ye takmistim calisti ama negatif acti sonra bi kac panel yazilimi denedim olmadi ve en sonunda fabrika ayarlarina dondum sonuc bu sekilde oldu
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

M Çevrimdışı

mabb07

Yeni Üye
28 Ağu 2023
4
53
sn7862901 700424
yazılım lazım. yardım lütfen

b

20230828_223228.jpg

Logo geliyor tekrar kapanıyor. Kırmızı ışık yanıp sönüyor,
Bi sürüm yükledim, görüntü ters oldu. Yanlış sürümmüş.
Doğrusu lâzım.
Teşekkürler

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
By_Trol By_Trol hocam bakabilir misiniz
Kontrolünü sağladık. MB170 anakartlar için dışarıdan core yazılım uygulaması bulunmuyor. Dolayısıyla alt versiyon mevcut değil. Ancak Menu > kurulum > İlk kurulum seçeneği ile bir süre daha donmadan kulanabilirsiniz. Kesin çözüm maalesef harici medya player. Dilerseniz vestel müşteri hizmetlerine de durumu bildirin. Belki sistem üzerinden downgrade yazılımı tanımlayabilirler.

T Çevrimdışı

thewhitewolf

Yeni Üye
28 Ağu 2023
8
34
Merhaba, vestel 40UA8900 televizyonumuz kapandı bir daha açılmadı, mavi ışık yanıp sönüyor. Araştırdığım tüm yöntemleri denedim ama açılmadı. Sıfırdan yazılım yüklemek istiyorum, yardımcı olabilirmisiniz.

WhatsApp-Image-2023-08-28-at-17.50.53.jpg

C Çevrimdışı

Cihat_ 

Aktif Üye
5 Kas 2017
78
Kontrolünü sağladık. MB170 anakartlar için dışarıdan core yazılım uygulaması bulunmuyor. Dolayısıyla alt versiyon mevcut değil. Ancak Menu > kurulum > İlk kurulum seçeneği ile bir süre daha donmadan kulanabilirsiniz. Kesin çözüm maalesef harici medya player. Dilerseniz vestel müşteri hizmetlerine de durumu bildirin. Belki sistem üzerinden downgrade yazılımı tanımlayabilirler.
Anladım hocam teşekkür ederim yinede çabanız için

Geri
Üst Alt