yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
IMG_20230807_102253.jpg

IMG_20230807_102423.jpg
Did you rewrite another software?

timurlek3435 Çevrimdışı

timurlek3435

Yeni Üye
6 Ağu 2023
3
31
merhabalar. 49UD9300 vestel tv sahibiyim. televizyon açmaya çalıştığımda logo geliyor sonra yeniden başlatıyor donuyor kalıyor hiç bir şekilde işlem yapamıyorum. yazılım yüklemek istiyorum. Tüm parçalarım orjinal

WhatsApp-Image-2023-08-07-at-12.29.36.jpg

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhabalar. 49UD9300 vestel tv sahibiyim. televizyon açmaya çalıştığımda logo geliyor sonra yeniden başlatıyor donuyor kalıyor hiç bir şekilde işlem yapamıyorum. yazılım yüklemek istiyorum. 8155013 ile başlayan seri numaram var. 10120844
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
bu yararlı paylaşım için teşekkürler
Teşekkür mesajı ile yazılım erişimi sağlayamazsınız. Ayrıca aynı içerikli mesajı tekrar göndererek SPAM yapmış olursunuz.

Konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri Görsel olarak paylaşın. TV' deki sorunu detaylı olarak yazın.

E Çevrimdışı

eneselektronik

Yeni Üye
25 Haz 2020
44
26
MB82s olduğu için uyumlu olmayabilir. O konuda dikkatli olun.

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Merhaba yazılım yükledim ama açıldı Tv Led ışıkları yandı beş dk bekledim data götüntü gelmedi fişten çıkarıp tekrar taktığımda ise Vestel logosu ters bi şekilde görünüyor Tv kapanmadan LED’ler çalışır vaziyyette bekliyor

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba yazılım yükledim ama açıldı Tv Led ışıkları yandı beş dk bekledim data götüntü gelmedi fişten çıkarıp tekrar taktığımda ise Vestel logosu ters bi şekilde görünüyor Tv kapanmadan LED’ler çalışır vaziyyette bekliyor
Peki servis menüsüne giriş yapılabiliyor mu? ilk kurulum seçeneğine erişebiliyor musunuz? Önce fişi tekrar çıkartıp 5 dk. bekledikten sonra tekrar takın.

Not: Ters görüntü çözülür. Önce sistemin stabil çalışıp çalışmadığını kontrol edelim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
İlk kuruluma erişemiyorum maalesef
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Not: Bu yazılım uydusuz versiyondur. MB82 kartlarda tuner arızası bu tip sorunlara yol açmaktadır. Eğer bu yazılımı yüklediğinizde düzelirse tuner arızası var demektir.

Geri
Üst Alt