E
eneselektronik
Yeni Üye
- 25 Haz 2020
- 44
- 26
Elimde sürekli kullandığım yazılım vardı onu yükledimKurtarma yazılımını farklı bir kaynaktan edindiniz sanırım?
Elimde sürekli kullandığım yazılım vardı onu yükledimKurtarma yazılımını farklı bir kaynaktan edindiniz sanırım?
MB82s olduğu için uyumlu olmayabilir. O konuda dikkatli olun.Elimde sürekli kullandığım yazılım vardı onu yükledim
Did you rewrite another software?
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!merhabalar. 49UD9300 vestel tv sahibiyim. televizyon açmaya çalıştığımda logo geliyor sonra yeniden başlatıyor donuyor kalıyor hiç bir şekilde işlem yapamıyorum. yazılım yüklemek istiyorum. 8155013 ile başlayan seri numaram var. 10120844
Deneyip bilgi vereceğimMB82s olduğu için uyumlu olmayabilir. O konuda dikkatli olun.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
İlgili görseli düzenleme yoluyla ekledim.Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.İlgili görseli düzenleme yoluyla ekledim.
Teşekkür mesajı ile yazılım erişimi sağlayamazsınız. Ayrıca aynı içerikli mesajı tekrar göndererek SPAM yapmış olursunuz.bu yararlı paylaşım için teşekkürler
Merhaba yazılım yükledim ama açıldı Tv Led ışıkları yandı beş dk bekledim data götüntü gelmedi fişten çıkarıp tekrar taktığımda ise Vestel logosu ters bi şekilde görünüyor Tv kapanmadan LED’ler çalışır vaziyyette bekliyorMB82s olduğu için uyumlu olmayabilir. O konuda dikkatli olun.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Peki servis menüsüne giriş yapılabiliyor mu? ilk kurulum seçeneğine erişebiliyor musunuz? Önce fişi tekrar çıkartıp 5 dk. bekledikten sonra tekrar takın.Merhaba yazılım yükledim ama açıldı Tv Led ışıkları yandı beş dk bekledim data götüntü gelmedi fişten çıkarıp tekrar taktığımda ise Vestel logosu ters bi şekilde görünüyor Tv kapanmadan LED’ler çalışır vaziyyette bekliyor
İlk kuruluma erişemiyorum maalesefPeki servis menüsüne giriş yapılabiliyor mu? ilk kurulum seçeneğine erişebiliyor musunuz? Önce fişi tekrar çıkartıp 5 dk. bekledikten sonra tekrar takın.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.İlk kuruluma erişemiyorum maalesef