E
eneselektronik
Yeni Üye
- 25 Haz 2020
- 44
- 26
Efendim teşekkür ederim full yazılım ile sorunu çözdüm Tv açıldı başka bi arkadaşımdan temin ettim şuan normal stabil bir şekilde çalışıyor
Thank you very much for your help. Keep up the good job and have a great day!For programmer. For this combination.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Wifi kablosunu anakarttan söktüm ethernet ile denedim Gine kapandıArızalı donanıma müdahale edilmeden problem ortadan kalkmaz.
balkonda 5metre mesafede 2 çıkışlı lnbli var diğeride apartmanın uydusu oda diseqli.LNB çoklu mu? Yoksa apartman tarzı bir yerde dağıtıcı sistem mi?
balkonda 5metre mesafede 2 çıkışlı lnbli var diğeride apartmanın uydusu oda diseqli.
İkisinde de aynı arızayı veriyorsa donanımsal olarak tuner arızası vardır. 2 çıkışlı lnb' de iki çıkıştaki cihazı aynı anda çalıştırarak (2 TV' yi aynı anda) son bir deneme yapar mısınız? (Aynı kanallar)Donanımsal arıza var.
slowfood arkadaşım güncelleme yazılımı vermişti ben de fabrika çıkışı olan full yazılımı vermiştim wifiyi de kontrol etmişsiniz sorun hala devam ediyorsa geriye besleme kartı ve anakartın kendisi kaldı.Wifi kablosunu anakarttan söktüm ethernet ile denedim Gine kapandı
İnternetten anakart aradım ama bulamadım anakart modeli: 17mb120 23386804slowfood arkadaşım güncelleme yazılımı vermişti ben de fabrika çıkışı olan full yazılımı vermiştim wifiyi de kontrol etmişsiniz sorun hala devam ediyorsa geriye besleme kartı ve anakartın kendisi kaldı.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin
Rica ederiz.İşe yaradı! çok teşekkür ederim.
Merhaba. Söz konusu problemlerden sonra TV' yi Menu > Kurulum > İlk kurulum seçenekleri ile sıfırdan kurdunuz mu?Hi team,
is is possible to get firmware for Toshiba 32W3753DG?
This is the current version:
Issues found:
1. The led flash green and red in the middle of the night. It looks solved disabling the auto firmware update.
2. The TV gets restarted by itself.
3. TV gets stuck. Remote control does not do any action. Image keeps working. Sometimes this finish in a few seconds or the TV restart by itself.
Please let me know which is the best version to update this TV. If possible.
Thank you so much for your help.
Best regards.
You know which is the right software request topic! If you post a software request again in a different thread, you will be banned!yokoono so I`ve loaded up 27669841_MB97_NETFLIX_MID_Sentor_V0452339_SVN_226609_D7L_ and my tv is dead do you have stock rom for it ?
For this combination:yokoono so I`ve loaded up 27669841_MB97_NETFLIX_MID_Sentor_V0452339_SVN_226609_D7L_ and my tv is dead do you have stock rom for it ?