Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,472
Bizim arşivde uygun yazılım yok.
Ustalarda belki vardır.
Bizim arşivde uygun yazılım yok.
Donanımsal arıza var.slm diseq ayarlarınıda yaptım sorun şöyle tv kapatıp 1-2 sonra açınca (trtspor yılzdız trt2hd diyanet tv halk tv tv100) gibi kanallar gösteriyor ancak 1-2 dakika sonra moziklenme ve sonrasında siyah ekran sinyal yoka düşüyor tv diğer kanallarda sorun yok daha önce harici uydu alıcısı vardı bana daha eski yazılımda olur link atsanızda ben bir denesem diyorum aynı yere vestel tv takıyorum onda sorun olmuyor oda vestel 40fb7100. satfinderler bakıyorum sinyalide yüksek
MaalesefSelam Arkadashlar bende televizyon kumanda tushuna basdikda ekranda vestel yazlb druyor bana bir yazlim lazim kim yardimci ola bilir? lutfen
Merhabalar,Modülün TV deki modül girişi protokolleri ile uyumlu olduğundan emin misiniz? Modülün arızalı olup olmadığı başka bir cihazda test edildi mi?
CI modül girişleri PCMCIA port yapısındadır. Uzun süre kullanılmadığı zaman toz v.b. etkenlerden pin temasssızlığı olur. Modül girişi temizlendi mi?
I don't have software for the 43F7500. To search for an equivalent one, I need the motherboard code (17MBxxxx) and the panel code (VES 430 xxxxxxx).Selam Arkadashlar bende televizyon kumanda tushuna basdikda ekranda vestel yazlb druyor bana bir yazlim lazim kim yardimci ola bilir? lutfen
Biz teşekkür ederiz. Orijinal mesaja bakınca TV' nin arka etiket görselinin bulunmadığını gördüm. Lütfen bu bilgiyi de paylaşınız. Ayrıca modül marka,model bilgisi ve çalıştığı TV' nin marka,model bilgisini de lütfen paylaşınız.Merhabalar,
evet modul uyumlu ve Modul baska tv lerde calisiyor. modul ve modul girisi kontrol edildi temizlendi. modulün girdigi ince fis yapisi incelendi herhangi bir egilme veya kirilma yok.
Tesekkür ederim
Etiket ve Panel bilgilerini göndermistim ama tekrar gönderiyorum.Biz teşekkür ederiz. Orijinal mesaja bakınca TV' nin arka etiket görselinin bulunmadığını gördüm. Lütfen bu bilgiyi de paylaşınız. Ayrıca modül marka,model bilgisi ve çalıştığı TV' nin marka,model bilgisini de lütfen paylaşınız.
Ben arka etiket bilgisi diyorum, TV' den servis menüsü görüntüsü değil. TV açık ise anakart etiket bilgisi de olabilir.Etiket ve Panel bilgilerini göndermistim ama tekrar gönderiyorum.
Modul Bilgisi: IRDET CI +
deyisik tv lerde denedim. Samsung, LG, Sony ve modul sorunsuz calisiyor
Ben arka etiket bilgisi diyorum, TV' den servis menüsü görüntüsü değil. TV açık ise anakart etiket bilgisi de olabilir.
TV' deki sorun nedir?
Merhaba ustalarım kolay gelsin hayırlı işler Tv nin full yazılımına ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
Kurtarma yazılımını farklı bir kaynaktan edindiniz sanırım?Tv ilk başta stand-by yanıp sönüyordu daha sonra kurtarma yazılımı yüklendi Vestel logosu geliyor birkaç saniye sonra Tv kapanıyor tekrar komut vererek açıyorum Vestel yazısı gelip aynı işlemi tekrarlıyor