By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
23429. Mesajda yazdım.Sizce sorun nasıl çözülür
23429. Mesajda yazdım.Sizce sorun nasıl çözülür
ekranda vestel yazlb druyor bana bir yazlim lazimCihazdaki sorun nedir.?
Bu şekilde SPAM mesaj yazmaya devam ederseniz forumdan uzaklaştırılacaksınız!ekranda vestel yazlb druyor bana bir yazlim lazim
Problemi detaylı olarak açıklayın.Selam Arkadashlar bende televizyon kumanda tushuna basdikda ekranda vestel yazlb druyor bana bir yazlim lazim kim yardimci ola bilir? lutfen
Modülün TV deki modül girişi protokolleri ile uyumlu olduğundan emin misiniz? Modülün arızalı olup olmadığı başka bir cihazda test edildi mi?Merhaba Arkadaslar,
bana Tamir icin Panasonic TX-39FW334 TV getirildi.
Ariza: CI Sifre Modulunu tanimiyor. yeni Yazilimi olan arkadaslardan rica ediyorum ?
mb 100 vestel netflix olmuyor yazılım güncellenmesi istiyorum indirme yerinde talepte bulunmaslısın diyor. nasıl indirebilirim
mb 100 vestel netflix olmuyor yazılım güncellenmesi istiyorum indirme yerinde talepte bulunmaslısın diyor. nasıl indirebilirim
RT809H?Good evening to everybody
I have a Panasonic TX-43E303E with a 17MB140 mainboard which is dead (no standby light at all).
I swapped the power supply with a working one from another vestel tv which works fine, but no luck at all.
Could you please please provide me with the necessary files in order to program it with the RT809H?
Panel VES430UNDL-2D-N12.
Thank you in advance
Stavros
Ethernet kablosunu ile denedim Gine kapanıyorBunları ilk mesajınızda belirtmeniz gerekirdi boşuna yazılım işi ile uğraşılmazdı. Wifi kartı veya wifi ile anakart arası kablo arızalıdır.
Arızalı donanıma müdahale edilmeden problem ortadan kalkmaz.Ethernet kablosunu ile denedim Gine kapanıyor
RT809H?
Is the standby light on the motherboard at the last stage? Can you share the image of the motherboard and the readable image of
Thank you very much for your reply.RT809H?
Is the standby light on the motherboard at the last stage? Can you share the image of the motherboard and the readable image of the label?
Ok. We need Mainboard image for true software selection. Please share this info.Thank you very much for your reply.
The standby led is completely off.
I unsoldered and tried to read the MX25L128 chip, but I got an error from the programmer (programmer model RT809H).
I got a new MX25L128 which I test at the programmer and seems to work fine.
Stavros