Arrow. We need Mainboard image for true software selection. Please share this info.
yokoono Master please.
I uploaded the images but they don't appear.
I will upload them again.
Sorry for the inconvenience.
Thank you
Arrow. We need Mainboard image for true software selection. Please share this info.
yokoono Master please.
Ozaman wifi kartını söküp ethernet ile deniyim calisirsa yenisini sipariş ederimArızalı donanıma müdahale edilmeden problem ortadan kalkmaz.
Konu ne ile bağlandığınız değil hatalı olan parça reset attırıyor yada standby' a alıyor.Ethernet kablosunu ile denedim Gine kapanıyor
Etiketin TAMAMINI okunaklı bir şekilde görsel olarak paylaşın. Ayrıca TV' deki problemi daha detaylı yazın. Ne zaman donuyor, belirli bir kanalda ya da uygulamada mı?
merhaba hocam yazılım vermenız mumkun mu
tv açılıp kapanıyor acıdıgında donuyor
У меня нет программного обеспечения для этого телевизора. Для поиска эквивалента мне нужен основной код (17MBxxxx) и код панели (VES490 xxxxxx).
Problemi detaylı olarak açıklayın.Arkadaş ekranda vestel yazıb kalıyor bana yazlım lazım nerden bula bilirim?
Vestel yazılıyor ekrandaCihazdaki sorun nedir.?
Unfortunately I have nothing for this combination.
TV FINLUX FIN49SMART4K (sn:7460871 500331)
main board: 17MB100
panel code: VES490QNEL-2D-U01
tcon: 6870C-0335B (6871L-3959AF)
For programmer. For this combination.Good evening to everybody
I have a Panasonic TX-43E303E with a 17MB140 mainboard which is dead (no standby light at all).
I swapped the power supply with a working one from another vestel tv which works fine, but no luck at all.
Could you please please provide me with the necessary files in order to program it with the RT809H?
Panel VES430UNDL-2D-N12.
Thank you in advance
Stavros
slm diseq ayarlarınıda yaptım sorun şöyle tv kapatıp 1-2 sonra açınca (trtspor yılzdız trt2hd diyanet tv halk tv tv100) gibi kanallar gösteriyor ancak 1-2 dakika sonra moziklenme ve sonrasında siyah ekran sinyal yoka düşüyor tv diğer kanallarda sorun yok daha önce harici uydu alıcısı vardı bana daha eski yazılımda olur link atsanızda ben bir denesem diyorum aynı yere vestel tv takıyorum onda sorun olmuyor oda vestel 40fb7100. satfinderler bakıyorum sinyalide yüksekBazı kanalların çıkmaması diğer frekans v.b. ayarları tam yapıyorsanız diseqC ayarı ile ilgilidir. Aşağıda konuyla ilgili By_Trol ustamızın mesajını alıntılıyorum. İşlemleri uygulayınız;
LNB çoklu mu? Yoksa apartman tarzı bir yerde dağıtıcı sistem mi?slm diseq ayarlarınıda yaptım sorun şöyle tv kapatıp 1-2 sonra açınca (trtspor yılzdız trt2hd diyanet tv halk tv tv100) gibi kanallar gösteriyor ancak 1-2 dakika sonra moziklenme ve sonrasında siyah ekran sinyal yoka düşüyor tv diğer kanallarda sorun yok daha önce harici uydu alıcısı vardı bana daha eski yazılımda olur link atsanızda ben bir denesem diyorum aynı yere vestel tv takıyorum onda sorun olmuyor oda vestel 40fb7100. satfinderler bakıyorum sinyalide yüksek