S Çevrimdışı

Saud52

Yasaklı Üye
18 Ocak 2023
12
72
I have from Hitachi. It is SPI for flash memory and is written with the programmer. Try at your own risk.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi de bildirin!
Dear Sir !
Please send me firmware and bootloader - full software for TV "Schaub Lorenz" (Vestel) Mosdel: 32LH-F4750 WIEN , motherboard 17MB82-S , seriall number SN: 7258345 400193 . Panel: VES315WNDS-01, thanks in adwance !

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
M Çevrimdışı

Melisagöksu

Yasaklı Üye
11 Ocak 2023
8
24
Merhaba kolay gelsin öncelikle benim elimde seg minik bir televizyon var seg yazısı geliyor sonra gidiyor açılmıyor sanırsam yazılım istiyor elinizde bulunur mu acaba yazılımı

IMG_2261.jpg

M Çevrimdışı

Melisagöksu

Yasaklı Üye
11 Ocak 2023
8
24
Kontrol ettik abi onlar da bir sorunumuz yok yazılım gibi gördüm ben daha önceden aynı şekilde bir televizyonumuz vardı böyle bir sorunu olmuştu yazılım yüklendikten sonra açılmıştı

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Kontrol ettik abi onlar da bir sorunumuz yok yazılım gibi gördüm ben daha önceden aynı şekilde bir televizyonumuz vardı böyle bir sorunu olmuştu yazılım yüklendikten sonra açılmıştı
Aşağıdaki linkten Full yazılıma ulaşabilirsiniz. Sonucu mutlaka bildirin.

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.

Kullanıcılar için gizli metin: Melisagöksu

O Çevrimdışı

ouzben

Yeni Üye
11 Tem 2023
4
43
Merhabalar tavsiye üzerine geldim :)
Eski televizyonum tamiri imkansız arıza yapınca zor durumda olduğum için 2. El Vestel 40fd5050 bir TV aldım. 2 hafta kullanımdan sonra ekran karardı ses var görüntü yok ledlerdendir herhalde diyerek LED takımı sipariş ettim bayram tatili vs derken kargoya verilmesi uzun sürdü. Bu süreçte müzik kanallarından sesiyle faydalandık görüntüsüz ... ledler kargoya verildiği gün TV'yi açtığımda çalıştı ve görüntü geldi bir hafta 10 gündür sorunsuz kullandık ta ki dün küçük oğlum çizgi film için açıncaya kadar, maalesef yine ekran karardı sorunumuz yazılımsal mı donanımsal mı anlamadım. Sanırım bu modeller problemli, satan arkadaşta onun için uygun fiyata verdiğini düşünüyorum. Neyse varmı bunun bir çözümü 2 küçük kuzu TV ye saydırmaya başladı 😂 yardımcı olacaklar için şimdiden teşekkürler 🙏

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar tavsiye üzerine geldim :)
Eski televizyonum tamiri imkansız arıza yapınca zor durumda olduğum için 2. El Vestel 40fd5050 bir TV aldım. 2 hafta kullanımdan sonra ekran karardı ses var görüntü yok ledlerdendir herhalde diyerek LED takımı sipariş ettim bayram tatili vs derken kargoya verilmesi uzun sürdü. Bu süreçte müzik kanallarından sesiyle faydalandık görüntüsüz ... ledler kargoya verildiği gün TV'yi açtığımda çalıştı ve görüntü geldi bir hafta 10 gündür sorunsuz kullandık ta ki dün küçük oğlum çizgi film için açıncaya kadar, maalesef yine ekran karardı sorunumuz yazılımsal mı donanımsal mı anlamadım. Sanırım bu modeller problemli, satan arkadaşta onun için uygun fiyata verdiğini düşünüyorum. Neyse varmı bunun bir çözümü 2 küçük kuzu TV ye saydırmaya başladı 😂 yardımcı olacaklar için şimdiden teşekkürler 🙏
Merhaba. Led arızalarında bu şekilde bir süre akım almayan ledler olmadık şekilde devreye girip çıkabiliyor. Bazen bir kısmı yanıyor. Bir süre beklediğinizde normalmiş gibi çalışıyor. Dolayısıyla önce led barların değişimini yapın. Ondan sonra yazılım kontrolü yapalım, ondan kaynaklanan bir problem varsa seve seve yardımcı oluruz. Kuzular da TV' ye fazla saydırmasınlar. Yaşadığım için biliyorum, tek eğlenceleri o olunca zor oluyor. 😍

C Çevrimdışı

charizard

Yasaklı Üye
11 Tem 2023
1
33
Merhaba

tv de ses sorunu vardı ve tamire gönderdim. Tamirden geldi ve digitürk açılmıyor. Anakart değişmiş olabilir diye düşünüyorum. Çünkü açılışta regal değil de vestel yazıyor.

WhatsApp-Image-2023-07-11-at-15.56.15.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba

tv de ses sorunu vardı ve tamire gönderdim. Tamirden geldi ve digitürk açılmıyor. Anakart değişmiş olabilir diye düşünüyorum. Çünkü açılışta regal değil de vestel yazıyor.

Multi hesap ( Aynı kullanıcıya ait birden fazla hesap) kullanımı yasaktır. Kullanıcı hesaplarınızın tamamının kapanmaması için tekrarlamayınız.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Merhaba

Diğer nick' inize yine diğer konuda cevap yazdım.

Geri
Üst Alt