Kesinlikle hiçbir görüntü yok. Ekran simsiyah fakat ses var.TV ekranına telefon flaşını çok yakından tutun. Görüntü silik bir şekilde devam ediyor mu kontrol edin.
Kesinlikle hiçbir görüntü yok. Ekran simsiyah fakat ses var.TV ekranına telefon flaşını çok yakından tutun. Görüntü silik bir şekilde devam ediyor mu kontrol edin.
Işık tuttuğunuz halde? Bir de TV arkasındaki ızgaralardan içeriye bakın. Işık var mı?Kesinlikle hiçbir görüntü yok. Ekran simsiyah fakat ses var.
Evet ızgaralardan ışık geliyor.İki farklı noktadan. Ekranda da bir açılma oluyor ama siyah bir açılma yani kapalı ekran değil siyah olarak açılıyor. Telefon flaşını ekrana tutunca hiçbir görüntü yok. Tv nin kırmızı ışığı da yanıyor. Son güncellemeden sonra zor açılıp kapanıyordu o yüzden biz yazılımdan olabileceğini düşünmüştük. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için...Işık tuttuğunuz halde? Bir de TV arkasındaki ızgaralardan içeriye bakın. Işık var mı?
Menü 4725 ile gelen ekran görüntüsünü paylaşın.Merhaba.Bu ürün için yazılım arıyorum
Model:Vestel 32H7500
SN:8383676 000866 (101266222001000866)
Main:17MB211S
Önceden teşekkürler
4725-e giremiyorum.Cihaz Vestel logosundan ireli geçmiyorMenü 4725 ile gelen ekran görüntüsünü paylaşın.
TV' deki donanım değişiklikleri v.b. bilgilerini paylaşın. Anakart değişimi olduysa yeni ve eski anakart görsellerini ekleyin.4725-e giremiyorum.Cihaz Vestel logosundan ireli geçmiyor
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!17MB140 v.0 yazılım indirmek istiyorum ancak istekte bulunmam gerekiyor diyor siste
ana kart degişimi olmadı.Müşteri söylediki önce Vestel logosunda bir süre kaldıkdan sonra sistem restart yapıyordu.Amma şimdi logoda kalıyor.TV' deki donanım değişiklikleri v.b. bilgilerini paylaşın. Anakart değişimi olduysa yeni ve eski anakart görsellerini ekleyin.
Merhaba.Bu ürün için yazılım arıyorum
Model:Vestel 32H7500T
SN:8383676 000866 (101266222001000866)
Main:17MB211S
Önceden teşekkürler
Yurt dışı üretim maalesef yazılım arşivimde yokana kart degişimi olmadı.Müşteri söylediki önce Vestel logosunda bir süre kaldıkdan sonra sistem restart yapıyordu.Amma şimdi logoda kalıyor.
Teşekkür ederim. Panel ve ana karta uyğun olan başka bir model yazılımı kullanabilirmiyiz?Yurt dışı üretim maalesef yazılım arşivimde yok
Main is 17MB211S. Cod panel (VES315xxxxxxx) ???.Teşekkür ederim. Panel ve ana karta uyğun olan başka bir model yazılımı kullanabilirmiyiz?
Mümkünse aynı ana karta uyğun (HD)panel için bir yazlım denemek istiyorum.
İkinci soru: kurtarma yazılımı bu arızanı çözebilirmi?
there are only these labels. In addition to them, there are noMain is 17MB211S. Cod panel (VES315xxxxxxx) ???.