slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba, mb82 kurtarma(full) yazılımını indirmek için talep gerektiği uyarısı aldım. Yeni üye olan biri olarak ne yapacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. TV bilgi paneli fotoğrafını da bırakıyorum. Üründe hiçbir şey değişmemiştir.

WhatsApp-Image-2023-07-08-at-19.47.42.jpg

Cihazı açtığımda REGAL yazısı geliyor ancak ekran tekrar kararıyor, bir müddet bekledikten sonra kendi kendine tekrar kapanıp açılıyor.
Ekrana telefon flaşı ile çok yakından ışık tutun. Görüntü var mı kontrol edin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Sanıyorum ki ilk açtığımdaki o ekran kararıyor kısmından bahsediyorsunuz. Hayır, TV o esnada kapalı değil, tam siyah renkli değil çünkü tekrar ışıkla da kontrol ettim.
Arka ızgaraların arasından da kontrol edebilirseniz, eğer ışık yoksa (İlk açıldığında varken) led barların değişim zamanı gelmiştir.

M Çevrimdışı

martimekflay

Yeni Üye
8 Tem 2023
7
33
Arka ızgaraların arasından da kontrol edebilirseniz, eğer ışık yoksa (İlk açıldığında varken) led barların değişim zamanı geŞu
Şu an kontrol edemiyorum ancak dediğiniz gibiyse bu bahsedilen mb82 kurtarma yazılımına gerek yok mudur yoksa bu yazılımı yüklemek hiçbir şey ifade etmez demek midir?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,474
Şu an kontrol edemiyorum ancak dediğiniz gibiyse bu bahsedilen mb82 kurtarma yazılımına gerek yok mudur yoksa bu yazılımı yüklemek hiçbir şey ifade etmez demek midir?
Tv içerisinde aydınlatma yoksa ledler yada sürücü arızalı olduğu için görüntü alamazsınız.
Bu durum donanımsaldır tamir görmesi gerekir.

Işığı görüryorsanız yazılımsal olarak inşallah çözeriz.

M Çevrimdışı

musakayumak

Yeni Üye
7 Tem 2023
3
16
IMG_20230708_195743.jpg
IMG_20230707_174604.jpg
. Yazılım güncellemesi yaptım ve sonra Vestel yazısında kaldı.
flasha fat32 şeklinde ok tuşu ile fişi taktıgımda standby ışı hızlı bir şekilde yanmıyor yardımcı olursanız sevinirim

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
IMG_20230708_195743.jpg
IMG_20230707_174604.jpg
. Yazılım güncellemesi yaptım ve sonra Vestel yazısında kaldı.
flasha fat32 şeklinde ok tuşu ile fişi taktıgımda standby ışı hızlı bir şekilde yanmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Yazılımı başka bir noktadan temin etmişsiniz. O yüklemeden dolayı cihaza donanımsal bir zarar gelmediyse bu yükleme gerçekleşir. Elinizdeki yazılımın ne olduğunu bilme şansımız olmadığı için yüklemedeki hatayı tanımlayamayız.

Full yazılım verildi. Yüklemeyi gerçekleştiremiyorsanız belleği değiştirerek deneyin. Sonucu mutlaka bildirin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Full yazılım nereden temin edebilirim
Yazılımı başka bir noktadan temin etmişsiniz. O yüklemeden dolayı cihaza donanımsal bir zarar gelmediyse bu yükleme gerçekleşir. Elinizdeki yazılımın ne olduğunu bilme şansımız olmadığı için yüklemedeki hatayı tanımlayamayız.

Full yazılım verildi. Yüklemeyi gerçekleştiremiyorsanız belleği değiştirerek deneyin. Sonucu mutlaka bildirin.
Yazılımları doğrudan kaynaklar sekmesinden indiremezsiniz. Cihazınıza uygun yazılımı sizinle paylaştım. Sağ üstteki çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Göremiyorsanız Tümünü Gör seçeneği ile görüntüleyin. Yükleme talimatı yazılım indirme sayfasındadır. Sonucu bildirin.

alperduryaz Çevrimdışı

alperduryaz

Yeni Üye
9 Tem 2023
6
39
Merhaba seg yazısı geliyor ve açılmıyor. Herhangi bir kart parça değişimi yapılmadı.

20230709_170027_copy_7539x3603.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba seg yazısı geliyor ve açılmıyor. Hangi bir kart parça değişimi yapılmadı.

20230709_170027_copy_7539x3603.jpg
Merhaba. Öncelikle doğrudan konuyu inceleyip gerekli bilgileri paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Sota Sota Başkan Bilgilerinize...

Ekran SEG logosunda takılı mı kalıyor yoksa logo kayboluyor siyah ekranda standby ışığı da sönük mü kalıyor? İkincisi ise lütfen ekrana telefon flaşını çok yakından tutarak görüntü var mı kontrol ediniz. Ayrıca arkadaki havalandırma deliklerinden başlangıçta ledler yanıp, TV açık kalmaya devam ederken sönüyor mu ona bakınız.

alperduryaz Çevrimdışı

alperduryaz

Yeni Üye
9 Tem 2023
6
39
Merhaba. Öncelikle doğrudan konuyu inceleyip gerekli bilgileri paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Sota Sota Başkan Bilgilerinize...

Ekran SEG logosunda takılı mı kalıyor yoksa logo kayboluyor siyah ekranda standby ışığı da sönük mü kalıyor? İkincisi ise lütfen ekrana telefon flaşını çok yakından tutarak görüntü var mı kontrol ediniz. Ayrıca arkadaki havalandırma deliklerinden başlangıçta ledler yanıp, TV açık kalmaya devam ederken sönüyor mu ona bakınız.
Seg logosu takılı kalıyor. Ekranda başka bir görüntü yok ama arkadan bakınca ledler yanık durumda.

Geri
Üst Alt