slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
İstenen bilgileri ekledim üstad.

Merhaba
Telefunken 40ttf6020TV
Serino: 8090168 800259

114cf1200d60bb33e2.jpg
1215a29e01d681fcfe.jpg
13991b298d4f0d8f27.jpg
Kusura bakmayın, arka etiketteki bilgileri okuyamıyorum. Bu arada cihaz açılmıyor kısmını biraz açar mısınız? Led Barları kontrol ettiniz mi?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba.

Ekrana telefunken yazısı gelip gelip gidiyor. Televizyon açılmıyor. Ekte okunamayan resmi tekrar yolluyorum.

14f77f7d7eec938c94.jpg
Televizyon açık olduğu için led bar arızası ihtimalini kontrol ettiğinizi varsayıyorum.

Full Yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesini kontrol edin. Yükleme talimatları indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.

H Çevrimdışı

huseyinergen

Yeni Üye
8 Tem 2023
10
69
Led bar arızası kontrol edildi sorun yok orada.

Besleme kartını da değiştirip kontrol ettik orada da sorun yok.

Yazılım yetkisi vermişsiniz teşekkür ederim fakat yine hata veriyor. İndiremiyorum yazılımı...

H Çevrimdışı

huseyinergen

Yeni Üye
8 Tem 2023
10
69
Bildirimlerden kontrol ettiniz değil mi? Doğrudan kaynaklardan indirmeye çalışmıyorsunuz.
Tamam şuan indirme işlemini halledebildim. Forumun değişik bir yöntemi varmış kusura bakmayın sizi de meşgul ediyorum.

Yazılımı tv ye yüklemek için OK tuşuna basılı tutarak mı açmamız gerekiyor?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tamam şuan indirme işlemini halledebildim. Forumun değişik bir yöntemi varmış kusura bakmayın sizi de meşgul ediyorum.

Yazılımı tv ye yüklemek için OK tuşuna basılı tutarak mı açmamız gerekiyor?
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir

H Çevrimdışı

huseyinergen

Yeni Üye
8 Tem 2023
10
69
Yazılımı yüklemeyi denedik.
Sonuç;
TV öndeki kırmızı led hızlı hızlı yanıp sönerken ok tuşundan elimizi çektik. Ekranda Telefunken yazısı geliyor bir süre sonra tekrar gidiyor. Yani yazılım yüklenmeye çalışıyor fakat olmuyor gibi bir sorun var. Başka yazılım mı denememiz lazım?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yazılımı yüklemeyi denedik.
Sonuç;
TV öndeki kırmızı led hızlı hızlı yanıp sönerken ok tuşundan elimizi çektik. Ekranda Telefunken yazısı geliyor bir süre sonra tekrar gidiyor. Yani yazılım yüklenmeye çalışıyor fakat olmuyor gibi bir sorun var. Başka yazılım mı denememiz lazım?
Belleği değiştirerek farklı bir bellek ile deneyin. Bu TV' nin bilgilerine uygun yazılım budur. Eğer yükleme işlemi tamamlanamıyorsa spi ya da nand flash sorunludur. Donanımsal olarak kontrolü gerekir.

H Çevrimdışı

huseyinergen

Yeni Üye
8 Tem 2023
10
69
Belleği değiştirerek farklı bir bellek ile deneyin. Bu TV' nin bilgilerine uygun yazılım budur. Eğer yükleme işlemi tamamlanamıyorsa spi ya da nand flash sorunludur. Donanımsal olarak kontrolü gerekir.
Kartı söküp başka kart taktığımızda (Vestel) televizyon çalışıyor. Program yükleyemediğimiz kartın resimleri atıyorum. Gönderdiğiniz yazılım haricinde deneyebileceğimiz bir yazılım var mı?

Usb değiştirilip başka bir usb ile de yazılımı yüklemeyi denedik. Sonuç olu

217acf4286c8266a8e.jpg
226a33eed3fbe73bd0.jpg
23a162edc782750045.jpg

msuz.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Kartı söküp başka kart taktığımızda (Vestel) televizyon çalışıyor. Program yükleyemediğimiz kartın resimleri atıyorum. Gönderdiğiniz yazılım haricinde deneyebileceğimiz bir yazılım var mı?

Usb değiştirilip başka bir usb ile de yazılımı yüklemeyi denedik. Sonuç olu

217acf4286c8266a8e.jpg
226a33eed3fbe73bd0.jpg
23a162edc782750045.jpg

msuz.
Ustam. Yazılım konusunda verdiğim bilgi yukarıdaki gibidir. Bildiğiniz gibi cihazınızın seri numarası bilgisine özel yazılım verilir ve cihaza özel yazılımdır. Mevcut koşullarınızda flash yazma işlemi yapabilme imkanınız varsa öyle kontrol edilebilir. Flash chipleri bildiğiniz gibi hasar görebilir, yazmaya kapanabilir. Son olarak kullandığınız belleğin USB 2.0 uyumlu olmasına, yüksek kapasiteli olmamasına (Mümkünse max. 8 ya da 16 gb) dikkat edin. Bir de disk genius yazılımı ile belleğin boot sektörünün gpt olup olmadığını kontrol edin. GPT ise MBR' ye dönüştürün ve tekrar FAT32 formatlayarak deneyin.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472
merhaba, JVC LT-40VF52T için full yazılım rica edecektim. Televizyon tamamıyla orijinal hiç tamir görmedi ama dünden beri standby ışığı yanıp sönüyor ve prize takınca JVC yazısı gelip hemen kapanıyor.

IMG_20230708_135311.jpg
yazılım verildi. Gelen bildirimdeki linke tıklayarak. Kurulum talimatı ve yazılıma ulaşabilirsiniz.

Kurulum sonrası dönüş yapmayı unutmayın.

M Çevrimdışı

martimekflay

Yeni Üye
8 Tem 2023
7
33
Merhaba, mb82 kurtarma(full) yazılımını indirmek için talep gerektiği uyarısı aldım. Yeni üye olan biri olarak ne yapacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. TV bilgi paneli fotoğrafını da bırakıyorum. Üründe hiçbir şey değişmemiştir.

WhatsApp-Image-2023-07-08-at-19.47.42.jpg

Cihazı açtığımda REGAL yazısı geliyor ancak ekran tekrar kararıyor, bir müddet bekledikten sonra kendi kendine tekrar kapanıp açılıyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt