Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472
Hocam merhaba,
Vestel TV min çekirdek yazılımı çöktü ekran açılıyor 'vestel' logosunda kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20230705_071727.jpg
IMG_20230705_071658.jpg
Cihazın donanımında değişiklik yaptınız mi.?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hayır hocam değişiklik yapılmadı. Anakart fotoğrafını da eklemek istedim o sebeple fotoğrafını attım.
Full yazılım verildi. Sağ üst köşeden çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı yazılım indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.

H Çevrimdışı

hanpetrol

Yeni Üye
7 Tem 2023
14
42
Full yazılım verildi. Sağ üst köşeden çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı yazılım indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.
Yazılımı dediğiniz şekilde yükledim. İlk kurulum ayarları geldi yaptım. Normal açıldı ancak uygulama ve USB kullanmaya çalıştığında kendini kapatıp tekrar açıyor. Sorun ne olabilir?

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
1688334474888.jpg

Merhabalar. Televizyonda alt ışıkyanıp sönüyor ancak acılmıyordu.Forumda Tv modeli aratarak 17MB82 yazılımı yükledim ancak görüntü ters ve yazılar çizgi halinde. güncel ve doğru yazılım konusunda yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Yazılımı dediğiniz şekilde yükledim. İlk kurulum ayarları geldi yaptım. Normal açıldı ancak uygulama ve USB kullanmaya çalıştığında kendini kapatıp tekrar açıyor. Sorun ne olabilir?
Usb flash belleğin takıldığı yan kısımda alt tarafta manuel çalıştırma için switch var basılı kalmış olabilir üzerine hafif bastırıp bırakın yukarı aşağı 2-3 Defa hareket ettirin sorun devam ederse donanımsal arıza vardır.

H Çevrimdışı

hanpetrol

Yeni Üye
7 Tem 2023
14
42
Usb flash belleğin takıldığı yan kısımda alt tarafta manuel çalıştırma için switch var basılı kalmış olabilir üzerine hafif bastırıp bırakın yukarı aşağı 2-3 Defa hareket ettirin sorun devam ederse donanımsal arıza vardır.
Manuel çalıştırma için Switch 'i kontrol ettim basılı değil normal çalışıyor. Anladığım kadarı ile izah etmeye çalışayım uygulamaları kullanmak istediğimde TV kendini kapatıp açıyor.

By_Trol By_Trol, TV yayın izlemede hiç bir sorun yok. En azından bu aşamaya kadar gayet iyi yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sharkbite01

Yeni Üye
28 Eyl 2020
4
44
merhaba, JVC LT-40VF52T için full yazılım rica edecektim. Televizyon tamamıyla orijinal hiç tamir görmedi ama dünden beri standby ışığı yanıp sönüyor ve prize takınca JVC yazısı gelip hemen kapanıyor.

IMG_20230708_135311.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhaba, JVC LT-40VF52T için full yazılım rica edecektim. Televizyon tamamıyla orijinal hiç tamir görmedi ama dünden beri standby ışığı yanıp sönüyor ve prize takınca JVC yazısı gelip hemen kapanıyor.

IMG_20230708_135311.jpg
Merhaba. Logo görünüp kaybolduktan sonra standby ışığı tekrar blink (Yanıp sönme) yemi geçiyor? Ekrana telefon flaşıyla çok yakından ışık tutup görüntü olup olmadığına bakabilir misiniz?

Geri
Üst Alt