C
Cemaltatar
Yeni Üye
- 3 Nis 2023
- 7
- 52
Bildirimde sadece sizinle yaptığım yazışmalar var usta.Bildirime bakın.
Buldum usta
Bildirimde sadece sizinle yaptığım yazışmalar var usta.Bildirime bakın.
Full software. Same motherboard and same panel. Try at your own risk. It is possible that the remote control no longer works. Use a Vestel or a programmable one.Merhaba, bana yardım et, bu televizyon için tam yazılıma ihtiyacım var.
17MB120
VES490QNEL-2D-U01
logoda asılı kalıyor ve yeniden başlatılıyor.
Size verdiğim yazılım cihaza özelolmuyor kaç adet flaş denedim
?Ustalarım selam. Televizyona start verdiğimde Vestel yazısı geliyor daha sonra tekrar standby'a geçiyor. Yazılım atmam gerekiyor. Destek olur musunuz?
Ustalarım selam. Televizyona start verdiğimde Vestel yazısı geliyor daha sonra tekrar standby'a geçiyor. Yazılım atmam gerekiyor. Destek olur musunuz?
Biraz sabır.! işten yeni eve geldim, yazılımı arşivde yoktu onu temin ettim.
Af edersin hocamBiraz sabır.! işten yeni eve geldim, yazılımı arşivde yoktu onu temin ettim.
Gönül isterki nöbetçi yazılım verebilecek personel tutalım imkanlar kısıtlı olunca sizlere biraz beklemek düşüyor.
yazılım verildi bildiriminizi kontrol edin.Af edersin hocam
Hocam öncesinde bir yazılım denemiştim karta bakarak sanırım yanlış attım. Finlux marka yazısı, bulanık ekran ve ters görüntü var. Sanırım full yazılıma ihtiyacım var. Size zahmet mevcutsa gönderebilir misiniz?yazılım verildi bildiriminizi kontrol edin.
Yükledikten sonra güncel durumu bizimle paylaşın.
Bunları en başta belirtmeniz gerekirdi.Hocam öncesinde bir yazılım denemiştim karta bakarak sanırım yanlış attım. Finlux marka yazısı, bulanık ekran ve ters görüntü var. Sanırım full yazılıma ihtiyacım var. Size zahmet mevcutsa gönderebilir misiniz?
Bunları en başta belirtmeniz gerekirdi.
BELİRTMENİZ GEREKENLER
1= Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Orijinal hocam. Herhangi bir değişiklik yapılmadı.
24 saat içinde 2 indirme hatası alıyorum hocam. Ne yapabilirim?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.