teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
B
beskonak15
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Diğer dosyaları geri göndermediğim için aşağıdaki mesajdan spi olarak algılamıştım. İnşallah pq olarak algılar.Bir tane klasör yarat , adını pq koy ,ümitin yaptığı dosyayı da o klasöre koy ,tv ye tak usbyi ,(tv önce kapalı olsun), taktıktan sonra tv yi aç,menü +4+7+2+5 yapıp usboperations ile yükle
spi olacak ,klasörün adını spi yap,içine de dosyayı at,tvye tak usboperationstan yükle bakalım.
ekranda renkler karıştı. Yine tersBir tane klasör yarat , adını pq koy ,ümitin yaptığı dosyayı da o klasöre koy ,tv ye tak usbyi ,(tv önce kapalı olsun), taktıktan sonra tv yi aç,menü +4+7+2+5 yapıp usboperations ile yükle
Son birkez daha panel dosyasını alın. Sanıyorum ortada dosyalar karışıyor gibi. Son panel dosyası üzerinde son düzenlemeyi yapalım.ekranda renkler karıştı. Yine ters
Tamam doğru yoldayız demektir ,ümit geriye alıp siğer kodu değiştir bakalımekranda renkler karıştı. Yine ters
Yani dosya bu kez yüklendi demektir. son kez panel dosyasını alın. Onu düzeltip tekrar pq klasörü içinde göndereceğim. Son kez fat32 ile belleği formatladıktan sonra zipi doğrudan usb belleğe açın. TV Kapalı iken takın. Açın. Menu 4725 > Usb Operations ile yükleyin. TV' yi kapatıp açın.Son birkez daha panel dosyasını alın. Sanıyorum ortada dosyalar karışıyor gibi. Son panel dosyası üzerinde son düzenlemeyi yapalım.
Son birkez daha panel dosyasını alın. Sanıyorum ortada dosyalar karışıyor gibi. Son panel dosyası üzerinde son düzenlemeyi yapalım.
Düzeldi usta. Sizi çok uğraştırdı. Çok sağolun.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.Düzeldi usta. Sizi çok uğraştırdı. Çok sağolun.
Yok önemli değil zaten. Elinize emeğinize sağlık. İşinizin ehliymişsiniz.Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Bu arada az önceki diyalogda yöntemin asıl sahibi teraspy Emmi ile o konuyu konuşuyorduk. Kesinlikle yanlış bir durum v.b. söz konusu olmadı. Hatta kendisi sormuştu size ne tarafta ikamet ediyorsunuz diye. Belki kendisi bir çayınızı içmeye gelebilir. (Tabii işin latifesi)
İyi geceler dilerim.
Abim, yazılım talebi nasıl ve nereden yapılıyor?Merhaba;
İlgili sorunun çözümü için artık yazılım desteği yeterli olmaktadır. Daha önce sadece MB9X serisi için geçerli olan çözüm artık anakartların geneline yayılmaya başlamıştır.