slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Full yazılım verildi. Bildirimleri sağ üstteki çan simgesinden kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.standby yanıp sönüyor açılmıyor..
Full yazılım verildi. Bildirimleri sağ üstteki çan simgesinden kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.standby yanıp sönüyor açılmıyor..
evet tekrar blink yapıyo ama flaşla görüntü yok. hatta şimdi logo gelmiyor sürekli standby blink yapıyor tv açılmıyor.Merhaba. Logo görünüp kaybolduktan sonra standby ışığı tekrar blink (Yanıp sönme) yemi geçiyor? Ekrana telefon flaşıyla çok yakından ışık tutup görüntü olup olmadığına bakabilir misiniz?
Bilgilerinize göre gereken yazılım gün içerisinde verilecektir. Bildirim simgesinden kontrol ederek indirme işlemini gerçekleştirebileceksiniz. Lütfen bekleyin.evet tekrar blink yapıyo ama flaşla görüntü yok.
tv çalışırken yazılımı buydu.
yazılımı yükledim lakin yine açmadı işlemci aşırı ısınıyorTV' deki problem nedir?
yazılımı yükledim çalıştı.. çok saçma bir şekilde sadece (trt yayınlarını alıyor dvb s2 yayınında) onun haricinde çalışıyor. resetledim tkgs kurdum, ilk kuruluma gelip kendi listesini yükledim, sdx yükledim.. her seferinde aynı sadece 11054 v 3000 ve 11096 h 30000 frekanslarından yayın geliyor fikri olan var mı ? böyle bir arıza görmedim ben daha bu arada işlemci çok ısınıyor el değmiyor soğutucuya..Full yazılım verildi. Bildirimleri sağ üstteki çan simgesinden kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.
Tuner katında bir sorun varsa o da işlemciye ek yük bindiriyor olabilir. Donanım yönünden incelenmeli. Ama işin garip tarafı tuner arızalı olsa o frekanslarda çalışmaz. By_Trol ustam?yazılımı yükledim lakin yine açmadı işlemci aşırı ısınıyor
yazılımı yükledim çalıştı.. çok saçma bir şekilde sadece (trt yayınlarını alıyor dvb s2 yayınında) onun haricinde çalışıyor. resetledim tkgs kurdum, ilk kuruluma gelip kendi listesini yükledim, sdx yükledim.. her seferinde aynı sadece 11054 v 3000 ve 11096 h 30000 frekanslarından yayın geliyor fikri olan var mı ? böyle bir arıza görmedim ben daha bu arada işlemci çok ısınıyor el değmiyor soğutucuya..
aynen öyle ustam.. 13 - 18 ayrımıda yapıyor lnbp.. orada da sorun yok zaten hem vertikal hem horizantal olarak alıyor yayınları bir umut tuner kristalini değiştirdim hurda bir karttan söküp.. sonuç yine aynı av2018 tuner entegresini de denedim yine aynı.. ya harici uydu takacak müşt.. yada değişeceğim kartı..Tuner katında bir sorun varsa o da işlemciye ek yük bindiriyor olabilir. Donanım yönünden incelenmeli. Ama işin garip tarafı tuner arızalı olsa o frekanslarda çalışmaz. By_Trol ustam?
Görünürde tek çözüm bu gibi. Gerçekten garip bir hata. Yazılım bağlantılı desek, yazılım tüm tuner katına erişimi engeller ya da açar. (Uydulu-uydusuz cihazlarda) Bu cihazda hatırladığım kadarıyla öyle bir yan seçenekte yok.(Uydusuz kart yok.) Son seçenek harici uydu alıcı gibi görünüyor. Hatta kullanıcının kullanım tercihine göre aslında bir android box temin etmesi çok daha sağlıklı olur gibi.aynen öyle ustam.. 13 - 18 ayrımıda yapıyor lnbp.. orada da sorun yok zaten hem vertikal hem horizantal olarak alıyor yayınları bir umut tuner kristalini değiştirdim hurda bir karttan söküp.. sonuç yine aynı av2018 tuner entegresini de denedim yine aynı.. ya harici uydu takacak müşt.. yada değişeceğim kartı..
yok yazılımdan olması mümkün değil çekirdek yazılım da denedim yine aynı.. müşteriye fiyat verdim.. elimde kart mevcut.. duruma göre hareket edeceğiz artık.. ilgin alakan için çok teşekkür ederim hayırlı işlerin olsun ustam kolaylıklar dilerim.. bu dünya cennetin olsun..Görünürde tek çözüm bu gibi. Gerçekten garip bir hata. Yazılım bağlantılı desek, yazılım tüm tuner katına erişimi engeller ya da açar. (Uydulu-uydusuz cihazlarda) Bu cihazda hatırladığım kadarıyla öyle bir yan seçenekte yok.(Uydusuz kart yok.) Son seçenek harici uydu alıcı gibi görünüyor. Hatta kullanıcının kullanım tercihine göre aslında bir android box temin etmesi çok daha sağlıklı olur gibi.
Cümlemizin inşallah. Hayırlı işler olsun.yok yazılımdan olması mümkün değil çekirdek yazılım da denedim yine aynı.. müşteriye fiyat verdim.. elimde kart mevcut.. duruma göre hareket edeceğiz artık.. ilgin alakan için çok teşekkür ederim hayırlı işlerin olsun ustam kolaylıklar dilerim.. bu dünya cennetin olsun..
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gereken bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın. TV' deki problemi detaylı olarak yazın.Bu yazılıma ihtiyacımız lazım yardımcı olur musunuz?
Bu yazılıma ihtiyacımız lazım yardımcı olur musunuz?
Yukarıdaki mesajda BÜYÜK HARFLERLE GÖRSEL olarak belirtmemize rağmen, bu şekilde devam ediyorsunuz. Bir sonraki mesajınızda konunun ilk mesajında belirtildiği gibi DETAYLI olarak bilgi paylaşmadığınız taktirde yazılım yetkisi verilmeyecektir.Merhaba
Telefunken 40ttf6020TV
Cihaz açılmıyor
SN:323232 545322