S Çevrimdışı

sharkbite01

Yeni Üye
28 Eyl 2020
4
44
Merhaba. Logo görünüp kaybolduktan sonra standby ışığı tekrar blink (Yanıp sönme) yemi geçiyor? Ekrana telefon flaşıyla çok yakından ışık tutup görüntü olup olmadığına bakabilir misiniz?
evet tekrar blink yapıyo ama flaşla görüntü yok. hatta şimdi logo gelmiyor sürekli standby blink yapıyor tv açılmıyor.

IMG20230521114218a305a87d00b4cbe2.jpg

tv çalışırken yazılımı buydu.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serkan koc

Yeni Üye
20 Ağu 2019
26
43
TV' deki problem nedir?
yazılımı yükledim lakin yine açmadı işlemci aşırı ısınıyor
Full yazılım verildi. Bildirimleri sağ üstteki çan simgesinden kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.
yazılımı yükledim çalıştı.. çok saçma bir şekilde sadece (trt yayınlarını alıyor dvb s2 yayınında) onun haricinde çalışıyor. resetledim tkgs kurdum, ilk kuruluma gelip kendi listesini yükledim, sdx yükledim.. her seferinde aynı sadece 11054 v 3000 ve 11096 h 30000 frekanslarından yayın geliyor fikri olan var mı ? böyle bir arıza görmedim ben daha :) bu arada işlemci çok ısınıyor el değmiyor soğutucuya..

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
yazılımı yükledim lakin yine açmadı işlemci aşırı ısınıyor

yazılımı yükledim çalıştı.. çok saçma bir şekilde sadece (trt yayınlarını alıyor dvb s2 yayınında) onun haricinde çalışıyor. resetledim tkgs kurdum, ilk kuruluma gelip kendi listesini yükledim, sdx yükledim.. her seferinde aynı sadece 11054 v 3000 ve 11096 h 30000 frekanslarından yayın geliyor fikri olan var mı ? böyle bir arıza görmedim ben daha :) bu arada işlemci çok ısınıyor el değmiyor soğutucuya..
Tuner katında bir sorun varsa o da işlemciye ek yük bindiriyor olabilir. Donanım yönünden incelenmeli. Ama işin garip tarafı tuner arızalı olsa o frekanslarda çalışmaz. By_Trol By_Trol ustam?

S Çevrimdışı

serkan koc

Yeni Üye
20 Ağu 2019
26
43
Tuner katında bir sorun varsa o da işlemciye ek yük bindiriyor olabilir. Donanım yönünden incelenmeli. Ama işin garip tarafı tuner arızalı olsa o frekanslarda çalışmaz. By_Trol By_Trol ustam?
aynen öyle ustam.. 13 - 18 ayrımıda yapıyor lnbp.. orada da sorun yok zaten hem vertikal hem horizantal olarak alıyor yayınları :) bir umut tuner kristalini değiştirdim hurda bir karttan söküp.. sonuç yine aynı av2018 tuner entegresini de denedim yine aynı.. ya harici uydu takacak müşt.. yada değişeceğim kartı..

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
aynen öyle ustam.. 13 - 18 ayrımıda yapıyor lnbp.. orada da sorun yok zaten hem vertikal hem horizantal olarak alıyor yayınları :) bir umut tuner kristalini değiştirdim hurda bir karttan söküp.. sonuç yine aynı av2018 tuner entegresini de denedim yine aynı.. ya harici uydu takacak müşt.. yada değişeceğim kartı..
Görünürde tek çözüm bu gibi. Gerçekten garip bir hata. Yazılım bağlantılı desek, yazılım tüm tuner katına erişimi engeller ya da açar. (Uydulu-uydusuz cihazlarda) Bu cihazda hatırladığım kadarıyla öyle bir yan seçenekte yok.(Uydusuz kart yok.) Son seçenek harici uydu alıcı gibi görünüyor. Hatta kullanıcının kullanım tercihine göre aslında bir android box temin etmesi çok daha sağlıklı olur gibi.

S Çevrimdışı

serkan koc

Yeni Üye
20 Ağu 2019
26
43
Görünürde tek çözüm bu gibi. Gerçekten garip bir hata. Yazılım bağlantılı desek, yazılım tüm tuner katına erişimi engeller ya da açar. (Uydulu-uydusuz cihazlarda) Bu cihazda hatırladığım kadarıyla öyle bir yan seçenekte yok.(Uydusuz kart yok.) Son seçenek harici uydu alıcı gibi görünüyor. Hatta kullanıcının kullanım tercihine göre aslında bir android box temin etmesi çok daha sağlıklı olur gibi.
yok yazılımdan olması mümkün değil çekirdek yazılım da denedim yine aynı.. müşteriye fiyat verdim.. elimde kart mevcut.. duruma göre hareket edeceğiz artık.. ilgin alakan için çok teşekkür ederim hayırlı işlerin olsun ustam kolaylıklar dilerim.. bu dünya cennetin olsun.. :bye

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
yok yazılımdan olması mümkün değil çekirdek yazılım da denedim yine aynı.. müşteriye fiyat verdim.. elimde kart mevcut.. duruma göre hareket edeceğiz artık.. ilgin alakan için çok teşekkür ederim hayırlı işlerin olsun ustam kolaylıklar dilerim.. bu dünya cennetin olsun.. :bye
Cümlemizin inşallah. Hayırlı işler olsun. 😍

H Çevrimdışı

huseyinergen

Yeni Üye
8 Tem 2023
10
69
Bu yazılıma ihtiyacımız lazım yardımcı olur musunuz?

Bu yazılıma ihtiyacımız lazım yardımcı olur musunuz?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba
Telefunken 40ttf6020TV

Cihaz açılmıyor
SN:323232 545322
Yukarıdaki mesajda BÜYÜK HARFLERLE GÖRSEL olarak belirtmemize rağmen, bu şekilde devam ediyorsunuz. Bir sonraki mesajınızda konunun ilk mesajında belirtildiği gibi DETAYLI olarak bilgi paylaşmadığınız taktirde yazılım yetkisi verilmeyecektir.

H Çevrimdışı

huseyinergen

Yeni Üye
8 Tem 2023
10
69
İstenen bilgileri ekledim üstad.

Merhaba
Telefunken 40ttf6020TV
Serino: 8090168 800259

Not: Yazılımı yüklerken ok tuşuna basılı tutarak mı yapacağız yoksa başka yolu var mı?

114cf1200d60bb33e2.jpg
1215a29e01d681fcfe.jpg
13991b298d4f0d8f27.jpg

Geri
Üst Alt