slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
TV' deki problem nedir?Merhabalar
7991125800594 Seri nolu JVC Tv için rica etsem yazılım verebilir misiniz?
Şimdiden verdiğiniz destek için teşekkür ederim.
TV' deki problem nedir?Merhabalar
Merhabalar
Güncelleme yapmak istiyorum
TV' deki problem nedir?
Mb140 Ana karta sahip bir tv için güncelleme ile gelebilecek hiç bir artı özellik yok.Merhabalar
Güncelleme yapmak istiyorum
Ses sistemi marka-modeli nedir? Bağlantı şekliniz (HDMI, Optik, Stereo) nedir?İlginizden dolayı çok teşekkür ederim yazılım isteme sebebim Ses sistemini bagladığım zaman TV den sesi kontrol edemiyorum bana söylenen yazılımla bu sorun düzelir denmişti TV deki bu sorun için başka bir yol varmı acaba
Sorularımıza yanıt alamıyoruz. Önce sorduğumuz bilgileri aktarır mısınız?Stereo TV versiyon güncelleme yapmam için bana yazılım verebilir misiniz şimdiki versiyon V.0.38.2.0
Kulaklık çıkışından ses sistemine aktaracaksanız sorun yok tv kumandası ile ses kısma açma yapabilirsiniz. slowfood üstadın da size sorduğu soruya cevap yazmadınız farklı kaynaklardan ses sitemine aktarım yapacaksanız Menü/ Ayarlar/ Daha Fazla/ CEC etkin konuma alın ayrıca bir alt satırda hoparlör seçimi var. Tv/ Amplifikatör bunlardan da ayar yaparak uygun seçeneği ayarlayın.Stereo TV versiyon güncelleme yapmam için bana yazılım verebilir misiniz şimdiki versiyon V.0.38.2.0
Teşekkürler, sanırım oldu (: yani görüntüyü aldım şu an için..Yazılım veridi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
Güncelleme yazılımı verildi. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol ediniz. Yükleme sonrasında cihazı ilk kurulum seçeneği ile tekrar kurunuz. Sonucu mutlaka bildiriniz.