TV' deki problem nedir?
Son düzenleme:
TV' deki problem nedir?
Rica ederiz.Yazılımı yükledim. Dalgınlıkla ok yerine kapatıp açma tuşuna basılı tutmuşum. İnsan bazen okuduğunu anlamıyor Doğru tuş kombinasyonundan sonra sorun halloldu Teşekkür ederim
Benimde aynı seri no TV aynı sorunu yaşıyorum. Yazılımı nereden bulabilirim.Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!Benimde aynı seri no TV aynı sorunu yaşıyorum. Yazılımı nereden bulabilirim.
Cod panel (VES315xxxxxx) ??.Hello,
Can i have a link for full recovery software for Telefunken 32FB5500 please? The problem is it is constantly restarting on few seconds.
MB - 17MB211s - not changed
Thank you in advance,
Peter
solved the problem. Thanks for the help))I have from Hitachi. It is SPI for flash memory and is written with the programmer. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam tekrar rahatsız edeceğim galiba (: yazılım yükleme sonrası TV'yi izlemek için açtım bu sefer de görüntü geldi ama ses yok. Sizce sebebi nedir?Rica ederim.
Söz konusu kullanıcı forum kurallarına uygun olmayan üye ismi seçimi nedeniyle uzaklaştırılmıştır.Merhaba , vestel 48ua9300 için yazılım güncellemesine ihtiyacım var mb100 core yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba , vestel 48ua9300 için yazılım güncellemesine ihtiyacım var mb100 core yardımcı olursanız sevinirim.
:-)
Ses yok, standby ışığı yanıp sönüyor. Doğru mudur?stanbay ışığı sürekli yanıp sönüyor görüntü gelmiyor. Uygun çekirdek yazılımı gönderirmisiniz. Şimdiden teşekkürler
Kurtarma yazılımı verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip işlem sonucunu yazın.stanbay ışığı sürekli yanıp sönüyor görüntü gelmiyor. Uygun çekirdek yazılımı gönderirmisiniz. Şimdiden teşekkürler