tamamdır teşekkürlerFull yazılım verildi. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol ediniz. Yükleme sonrasında cihazı ilk kurulum seçeneği ile tekrar kurunuz. Sonucu mutlaka bildiriniz.
tamamdır teşekkürlerFull yazılım verildi. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol ediniz. Yükleme sonrasında cihazı ilk kurulum seçeneği ile tekrar kurunuz. Sonucu mutlaka bildiriniz.
Yükleme sonucunu MUTLAKA BİLDİRİN!tamamdır teşekkürler
tamamdır oldu veya olmadı tekrar yazıcamYükleme sonucunu MUTLAKA BİLDİRİN!
Cevap için teşekkürler.I have nothing in the archive for this combination.
Bu kombinasyon için arşivde hiçbir şeyim yok.
Hocam, ilk kurulumu yaptım ancak sorun devam etti.. Kulaklık taktığımda ise ses geliyor ama çıkarınca maalesef yok..Öncelikle ilk kuruluma dönderip deneyin sorun devam ederse kulaklıkta ses var mı? Kontrol edin kulaklığa takılacak olan fiş stereo olmalıdır. 4 Kanallı telefon kulaklıkları olmaz. Resimdeki fiş olacak
Bu olacak
Bu olmaz
I replied that I don't have anything useful in the archive. With google translate I did not understand what the desire is.Cevap için teşekkürler.
Başka bir sorum daha var.
TV verileri:Yıldız Işığı 32SLTA1300HS
- 17MB211S, 10128277-23633301
- S/N: 8465447 000071
- VES315WNQH-2D-N51
Aynı zamanda yıldırımdı. Bu verilere sahip misiniz?
Bu da yazılım gerektirir.
This assembly would also require software.I replied that I don't have anything useful in the archive. With google translate I did not understand what the desire is.
tamamdır oldu veya olmadı tekrar yazıcam
Yükleme sonucunu MUTLAKA BİLDİRİN!
I replied that I don't have anything useful in the archive. With google translate I did not understand what the desire is.
Yıldırımdan dolayı anakartı da MB211S olarak değiştirdim. Hem NAND hem de FLASH'ı iyi panele aktardım ama logo geliyor ve ardından TV yeniden başlıyor. Ayrıca NAND ve FLASH içeriğini başka bir çipe kopyaladım ve onda da aynı şeyi yapıyor. İyi içerik veya USB onarım yazılımı arıyorum.
TV vereleri :-Hitachi 32HE2100, S/N: 8464683001252
-17MB211S, 10127607-23634252
-VES315WNQH-2D-N51
Yardım için teşekkürler. MERHABA,
stefan
Since these products are different, I directed them separately.Cevap için teşekkürler.
Başka bir sorum daha var.
TV verileri:Yıldız Işığı 32SLTA1300HS
- 17MB211S, 10128277-23633301
- S/N: 8465447 000071
- VES315WNQH-2D-N51
Aynı zamanda yıldırımdı. Bu verilere sahip misiniz?
Bu da yazılım gerektirir.
They are different in model and series, but they have the same motherboard and the same panel. Unfortunately, this panel is rarely used. I have repaired another TV with these components so that I can copy everything that is useful from it.Since these products are different, I directed them separately.
This assembly would also require software.
Yazılım yüklendi çok teşekkür ederim 3 dakkada yüklendiYükleme sonucunu MUTLAKA BİLDİRİN!
Kablosuz klavyenin USB takılıydıÇökme esnasında tv takılı usb varmıydı.
Bir süre usb portları kullanmadan devam edin. Tekrar çökme yaşanacak mı görelim.Kablosuz klavyenin USB takılıydı