Yazılım verildi bildirimi konttol edin.
Bana da yazılım lazım.internet tarayıcısına girmiyor.
Yazılım verildi bildirimi konttol edin.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki sorunu detaylı olarak yazın.kurtarma yazılımlarını indirmek için indirme talebinde bulunmanız gerekiyor yazıyor nasıl talep edicem
TV' yi fabrika ayarlarına döndürerek denediniz mi?
Konunun ilk mesajını okuyunuz.
Evet denedimTV' yi fabrika ayarlarına döndürerek denediniz mi?
Menu 4725 yapıp ekran görüntüsünü gönderiniz.Evet denedim
Teşekkürler üstad ledleri değiştirdim sorunsuz çalıştıMerhaba. Led arızalarında bu şekilde bir süre akım almayan ledler olmadık şekilde devreye girip çıkabiliyor. Bazen bir kısmı yanıyor. Bir süre beklediğinizde normalmiş gibi çalışıyor. Dolayısıyla önce led barların değişimini yapın. Ondan sonra yazılım kontrolü yapalım, ondan kaynaklanan bir problem varsa seve seve yardımcı oluruz. Kuzular da TV' ye fazla saydırmasınlar. Yaşadığım için biliyorum, tek eğlenceleri o olunca zor oluyor.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Teşekkürler üstad ledleri değiştirdim sorunsuz çalıştı
Selam, arka üst ızgaralardan kontrol ettiğimde ışığı gördüm. Yardımınızı rica ederim.Tv içerisinde aydınlatma yoksa ledler yada sürücü arızalı olduğu için görüntü alamazsınız.
Bu durum donanımsaldır tamir görmesi gerekir.
Işığı görüryorsanız yazılımsal olarak inşallah çözeriz.
Yazılım veridi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.Merhaba, mb82 kurtarma(full) yazılımını indirmek için talep gerektiği uyarısı aldım. Yeni üye olan biri olarak ne yapacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. TV bilgi paneli fotoğrafını da bırakıyorum. Üründe hiçbir şey değişmemiştir.
Cihazı açtığımda REGAL yazısı geliyor ancak ekran tekrar kararıyor, bir müddet bekledikten sonra kendi kendine tekrar kapanıp açılıyor.
Konunu ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!merhaba benim tv 17mb120 49ub8300 smart full yazılımı gerekiyor rica etsem paylaşırmısınız?