salperde' Alıntı:İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim bu zamana kadar sağolun. :Ado' Alıntı:salperde' Alıntı:Aynı yazılımı iki üyeye verdiysem ben hata yapmışımdır zira full yazılımlarda her üyeye aynı yazılım olmaz (Aynı üretim olması haricinde), sizin TV servis menü ekranını ve seri numarasını paylaşırmısınız bana.
Aynı yazılım derken marko model birebir aynı ürün olduğu için dedim.Demek aynı modelde olsa yazılım farklı oluyor hmm.
Resmi buradan atmanın yolunu bulamadın bi türlü.
SN:6974076 300953 seri nolu cihazın resimlerini mail yoluyla şimdi attım ve daha öncede donanımdan atmıştım.
Kontrol ettim verdiğim yazılımda sorun yok. Şu aşamadan sonrası bilgi ve yazılımla düzelebilecek bir durum değil gibi görünüyor.
Uzman ellere ihtiyacınız olacak :
turab24' Alıntı:Acil full yazılım yüklemem gerek lüften kaç gündür uğraşıyorum bir türlü olmuyor core update yaptım hiç bişe değişmedi tv kapanıyor smart tv ye girince veya kanal değiştirirken kitleniyor kapayıp açmam gerekiyor.
Seri Numarası: 7700002 600088
tupac643' Alıntı:Merhaba
Vestel 42FA7500 Marka tv ye yazılım yükledim fakat yüklemeden sonra görüntü aktarma gitti en kötüsüde sinyal yok uyarısı geldi önce kablodan dedim kablo değiştirdim olmadı lnb değiştirdim yine olmadı son olarak harici uydu alıcısı getirdim bütün kanallar net gösteriyor onda ama anteni tv,nin dahili uydu alıcısına bağlayınca garip gelicek ama 1 veya 2 kanal gösteriyor gerisini bulmuyor arama fekansları 0 sinyal gösteriyor anten sinyal düşük yüksek hiçbirşey yok yani tv kafayı yedi ilk kurulum yaptım yine olmadı yapmadığım şey kalmadı yazılım atmadan önce ekran görüntüsünü almıştım stabil sürüm görüntüsünü aktarıyorum lütfen yardım edermisin eski haline nasıl getiririm bunu yazılımdan önce hiçbir sorun yoktu orjinal ilk yazılımı resimde :(
SN: 7449677 500090
Ado' Alıntı:tupac643' Alıntı:Merhaba
Vestel 42FA7500 Marka tv ye yazılım yükledim fakat yüklemeden sonra görüntü aktarma gitti en kötüsüde sinyal yok uyarısı geldi önce kablodan dedim kablo değiştirdim olmadı lnb değiştirdim yine olmadı son olarak harici uydu alıcısı getirdim bütün kanallar net gösteriyor onda ama anteni tv,nin dahili uydu alıcısına bağlayınca garip gelicek ama 1 veya 2 kanal gösteriyor gerisini bulmuyor arama fekansları 0 sinyal gösteriyor anten sinyal düşük yüksek hiçbirşey yok yani tv kafayı yedi ilk kurulum yaptım yine olmadı yapmadığım şey kalmadı yazılım atmadan önce ekran görüntüsünü almıştım stabil sürüm görüntüsünü aktarıyorum lütfen yardım edermisin eski haline nasıl getiririm bunu yazılımdan önce hiçbir sorun yoktu orjinal ilk yazılımı resimde :(
SN: 7449677 500090
Biraz beklerseniz yardımcı olacağım. :
tupac643' Alıntı:Ado' Alıntı:Biraz beklerseniz yardımcı olacağım. :
ALLAH Razı olsun elbette beklerim
Ado' Alıntı:turab24' Alıntı:Acil full yazılım yüklemem gerek lüften kaç gündür uğraşıyorum bir türlü olmuyor core update yaptım hiç bişe değişmedi tv kapanıyor smart tv ye girince veya kanal değiştirirken kitleniyor kapayıp açmam gerekiyor.
Seri Numarası: 7700002 600088
Seriyi tekrar kontrol edermisiniz rica etsem.
turab24' Alıntı:Seg Sc7600 mb97 anakartlı
-SN:7700002 600088
-Ürün kodu(Televizyon ve kutunun üzerindeki vpaz bu heralde) 20271577