M Çevrimdışı

Murat2024

Yeni Üye
10 Haz 2023
2
35
kullanıcı dediğin böyle olur.
2 satır mesajda derdini anlatır. Verilmesi gereken tüm bilgileri verip yardım edilmesini bekler.

Ben teşekkür ederim.

Murat bey full yazılım verildi.

A Alex76
Allah razı olsun kardeşim.Verdiğin full yazılımı yükledim TV sıkıntısiz düzeldi.Yuklemeye başladıktan sonra baya bekledim bı turlu bitirmedi bende flash çıkarıp TV gücünü kesip tekrar TV yi prize takınca sorunsuz çalıştı.Galiba benim TV yüklendiği halde uyarı vermedi teşekkürler tekrardan kardeşim Allah razı olsun...

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Allah razı olsun kardeşim.Verdiğin full yazılımı yükledim TV sıkıntısiz düzeldi.Yuklemeye başladıktan sonra baya bekledim bı turlu bitirmedi bende flash çıkarıp TV gücünü kesip tekrar TV yi prize takınca sorunsuz çalıştı.Galiba benim TV yüklendiği halde uyarı vermedi teşekkürler tekrardan kardeşim Allah razı olsun...
Mevlam senden de razı olsun.
Tv kullanın anormal durum olursa başka flash bellekle tekrar yazılımı yükleyin.

Size verilen yazılımı asla kaybetmeyin.!

A Çevrimdışı

Alex76 

Yeni Üye
20 Nis 2019
39
48
kullanıcı dediğin böyle olur.
2 satır mesajda derdini anlatır. Verilmesi gereken tüm bilgileri verip yardım edilmesini bekler.

Ben teşekkür ederim.

Murat bey full yazılım verildi.

A Alex76
Bu bilgiler resim olarak paylaşılınca yeterli sanıyordum deseydiniz yazarak iletin kopyala yapıştır yapıyoruz diye yazardım her neyse istediğiniz gibi bir kullanıcı ve forum faydanalan ı olamadığım için üzgünüm

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Bu bilgiler resim olarak paylaşılınca yeterli sanıyordum deseydiniz yazarak iletin kopyala yapıştır yapıyoruz diye yazardım her neyse istediğiniz gibi bir kullanıcı ve forum faydanalan ı olamadığım için üzgünüm
Ailemizden, kendimizde vakit çalarak, yeri gelir cebimizden para vererek bu platforumu hiçbir destek almadan ayakta tutmaya çalışıyoruz.! (Markalara yıkama-yağlama-güzelleme yapmadık, yapmayacağız.!)

Forum için ayırdığımız vakti de en efektif şekilde kullanmaya çalışıyoruz.
Kısaca sizlerden istediğimiz bilgiler tam ve eksiksiz verip yazılım-destek verecek kişinin işini hızlıca yapmasını için çabalıyoruz.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ustam. Öncelikle her iki taraf içinde yaşanan gerginlik hoş olmadı. Ancak önemli olan herşeyden önce bunları çift taraflı olarak yırtıp atmak, tertemiz bir sayfa açabilmek.

Sizler, ustalarımız bu işte meslektaşız. Bu işten ekmek yiyoruz. Forum bünyesinde farklı mesleklerden olup gerçekten çoluğundan çocuğundan zaman çalıp, işinden arta kalan birkaç saniyeyi ayırıp yardımcı olan üyeler mevcut.

Dolayısıyla burada hiçbir tepki bireysel olamaz. Verilen özveri konusunda sizlerden tek ricamız, gerekli olan bilgilerin eksiksiz verilmesi. Çünkü verdiğiniz bilgiler aslında sizlerin (Hatta sizin özelinizde değil, genel kullanıcı profilinin) faydasına olacak bilgiler. Siz bu işin ustasısınız ve defalarca kullanıcının hatalı yüklediği yazılım, detayları bilinmeden indirilen yazılımlar yüzünden sıkıntı yaşamış olabilirsiniz.

Bir kural vardır bilirsiniz, öğrenci iyi notu kendi alır, kötüsünü öğretmen verir. Bizim örneğimizde yazılımlar açıkça paylaşılırken yanlış yazılım alıp yükleyen kullanıcı değil, yazılımı paylaşan suçlu oluyordu. Biz yaşanan bu hayat pahalılığında hiçkimseye ekstra maliyet çıkmasın, önlenebilecek bir hatadan dolayı masraf sorunu oluşmasın istediğimiz için böyle bir yöntemle yazılımları paylaşıyoruz.

Sözü çok uzatmadan şunları söylemek isterim, Sayın Ustam bu işin içinde bulunan birisi olarak siz, bu numaraların, kodların, parça değişikliğinde değişmiş olan parçaların kodlarının önemini en az bizim kadar biliyorsunuz. O yüzden gelin karşılıklı birer çay söyleyelim, bilirsiniz esnafın en büyük kavgası bir demli çayla biter. ;)

:cay

G Çevrimdışı

gyesa1

Yeni Üye
10 Haz 2023
8
55
Dear Sir!
I would need a complete installation file for a TV equipped with a Toshiba mb211 motherboard. The TV only flashes the standby LED. Sometimes it starts and then it works for a longer time. I'm afraid it will break forever. The TV is an older type. The motherboard is not the original one, it was replaced.
If there is an update file just for it, that would also help, because the TV still starts sometimes.
I can send a picture of the service menu. Please help. Dirt.

SAM_8951.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Dear Sir!
I would need a complete installation file for a TV equipped with a Toshiba mb211 motherboard. The TV only flashes the standby LED. Sometimes it starts and then it works for a longer time. I'm afraid it will break forever. The TV is an older type. The motherboard is not the original one, it was replaced.
If there is an update file just for it, that would also help, because the TV still starts sometimes.

SAM_8951.jpg
Merhaba;

Mesajınız doğru konuya taşınmıştır. Lütfen mesajınızı taşıdığım konunun ilk mesajını okuyunuz. Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşınız.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Dear Sir!

SAM_8951.jpg
software has been given check the notification the software installation description is there apply it
Google translate

G Çevrimdışı

gyesa1

Yeni Üye
10 Haz 2023
8
55
SAM_8952.jpg

Thanks. Downloaded successfully. This is an update file. I will upload it and write the result.
SAM_8953.jpg

The two photos were uploaded by accident. I apologize.

Geri
Üst Alt