A Çevrimdışı

ahmet3734

Yeni Üye
9 Haz 2023
16
40
Arkadaşlar kusura bakmayın forumuda karistirdik 😀 sadece kırmızı güç ışığı yanıyor ekranda Regal yaizyor ve kapanıyor TV ses yok ses cikicak vakitte kalmıyor galiba hemen kapanıyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Arkadaşlar kusura bakmayın forumuda karistirdik 😀 sadece kırmızı güç ışığı yanıyor ekranda Regal yaizyor ve kapanıyor TV ses yok ses cikicak vakitte kalmıyor galiba hemen kapanıyor
Tv aç,kanal olsun açtığın numarada , hdmi de falan olmasın yani o zaman bak kanal sesi var mı diye ,varsa panele ışık tut bakalım arkada görüntü var mı? hatta bazen hdmi veya farklı girişte kalmışsa tv ,o zaman da sinyal yok yazısını görmen lazım ışıkla :ok

A Çevrimdışı

ahmet3734

Yeni Üye
9 Haz 2023
16
40
Stand by kırmızı ışık dahil sönüyor malesef simsiyah telefonun ışığını tutup bakıyorum gözüken bir şey yok.

A Çevrimdışı

ahmet3734

Yeni Üye
9 Haz 2023
16
40
Hiç ışık yok birde fisi belli süre takmadan bekletiyorum sonra takınca gelip gidiyor ekran fişi tak çıkar yaptığımda ekran gelmiyor regal yazısı çıktığında izgaradan bakınca beyaz ışık geliyor ama TV kapanınca o iskta gidiyor

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hiç ışık yok birde fisi belli süre takmadan bekletiyorum sonra takınca gelip gidiyor ekran fişi tak çıkar yaptığımda ekran gelmiyor
Sizin probleminiz led bar. Eğer içeri baktığınızda ışık yok ve gidip gelme durumu varsa, led bar ya da besleme arızası var gibi geliyor. Dediğimiz gibi üstadları bilgilendirdik. Onlar her ihtimale karşı uyumlu yazılımı paylaşacaklardır ama bence asıl sorun led bar ya da besleme kartı. Çalıştırmadığınız sürede elektrik kesintisi, voltaj dalgalanması v.s. gibi sorunlar yaşandıysa bu gibi problemler olabilir.

A Çevrimdışı

ahmet3734

Yeni Üye
9 Haz 2023
16
40
Fiş takiliyken stand by da sönük oluyor hiç bir ışık yok yani. Fiş takiliyken de sönük stand by ilk taktigimda ekranla gelip gidiyor.

Geri
Üst Alt