Tv aç,kanal olsun açtığın numarada , hdmi de falan olmasın yani o zaman bak kanal sesi var mı diye ,varsa panele ışık tut bakalım arkada görüntü var mı? hatta bazen hdmi veya farklı girişte kalmışsa tv ,o zaman da sinyal yok yazısını görmen lazım ışıklaArkadaşlar kusura bakmayın forumuda karistirdik sadece kırmızı güç ışığı yanıyor ekranda Regal yaizyor ve kapanıyor TV ses yok ses cikicak vakitte kalmıyor galiba hemen kapanıyor
Siz kapanıyor olarak görüyorsunuz. Ekran tamamen karanlıkken benim söylediğimi yaptınız mı? Standby ışığı tamamen sönük kalıyor mu?O noktaya gelemiyorum hemen kapanıyor 1 saniye içinde Regal yazıyor ve kapanıyor.
Uzaktan değil ama çooook yakından. Tabir yerinde ise dibinden. Bir de arka ızgara boşluklarından içeri bakın. ışık var mı?Stand by kırmızı ışık dahil sönüyor malesef simsiyah telefonun ışığını tutup bakıyorum gözüken bir şey yok.
Sizin probleminiz led bar. Eğer içeri baktığınızda ışık yok ve gidip gelme durumu varsa, led bar ya da besleme arızası var gibi geliyor. Dediğimiz gibi üstadları bilgilendirdik. Onlar her ihtimale karşı uyumlu yazılımı paylaşacaklardır ama bence asıl sorun led bar ya da besleme kartı. Çalıştırmadığınız sürede elektrik kesintisi, voltaj dalgalanması v.s. gibi sorunlar yaşandıysa bu gibi problemler olabilir.Hiç ışık yok birde fisi belli süre takmadan bekletiyorum sonra takınca gelip gidiyor ekran fişi tak çıkar yaptığımda ekran gelmiyor
Fişe takili değildi TV köyde boşta duruyodu gelip fişe taktigimda böyle oldu.
TV kapandığı an diyorsunuz, öndeki standby ışığı normalde tv açıkken sönük olmuyor mu?TV kapandığı an ışıklarda sonuyor