S
sucukludondurma
Yeni Üye
- 9 Haz 2023
- 3
- 50
Regal marka smart TV için son yazılım bu mudur? Disney+ ve prime video gibi uygulamalar wevd market uygulamasında çıkmıyor Bu sorunu nasıl aşabilirim.

32pf7030 (mb90-2) TKGS Yok
Ustalarım 32pf7030 (mb90-2) TV de TKGS Yok. TkGS ekleyebilir miyiz kanal aramasi ve sıralaması uzun sürüyor yardım edebilir misiniztavsiyeforumu.com
Konudaki anakart ile aynı anakartı kullanıyor. Bütünleşik TKGS özelliği yok. Hazır kanal listesi ile çözüm üretilebilir;
Önemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2025
2025 Yılına ait aylık güncellenen hazır kanal listesidir. Usb flash bellek ile yüklenir. Android tv için de uyumludur. Vestel üretimi dahili uydulu led ve lcd televizyonlar için dört adet farklı kanal listesi hazırladım. ÖNEMLİ: Çatıda tek çanak anten olsa bile (Merkezi sistem dahil)...tavsiyeforumu.com
Ustam yazılımı attım ve cihazdaki sorun kalkmış görünüyor. Çok teşekkür ederim*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Size birebir görüşülen diğer konudan link vererek yanıt verdim. Tkgs olup 3d olmaması yanlış yazılım yüklemesi sonucu olabilir. Durum düzgün olan yazılımla çözüldüğü için zaten olmayan tkgs yoktur. Sonuçta tkgs ile yükleyebileceğiniz tüm kanalları kanal listesi ile de yükleyebilirsiniz. Ayrıca tkgs olması ilk kurulumda kanal araması yapmayacağınız anlamına gelmiyor.hocam daha önce servis tarafından tamir görünce yazılım atmışlardı tkgs vardı ama 3d çalışmıyordu bu sorunda tekrar servis geldi tekrar yazılım attı 3d geldi bu defa da tkgs gitti :S
Üstadlar bana yardım edebilecek yok mu?Merhaba ,
televizyon açıkken fişi çekilmiş şimdi açınca logo gözüküp kapanıyor , full sürümle kurtarabilirmiyiz , kurtarılabilirse full sürüm paylaşabilir misiniz?
![]()
Bir başka konuya yazdığınız aynı mesaja yanıt verilmiş. Bu şekilde SPAM oluşturacak biçimde aynı mesajı birden fazla konuya yazarsanız SPAM mesaj üzerinden işlem yapılacaktır.Regal marka smart TV için son yazılım bu mudur? Disney+ ve prime video gibi uygulamalar wevd market uygulamasında çıkmıyor Bu sorunu nasıl aşabilirim.
![]()
İyi günler dilerim. Mb211 anakart modeli regal smart TV sahibiyim. Wevd market bölümünde prime video, disney plus gibi uygulamalar çıkmıyor. Haricen uygulama yüklemek mümkün mü?
![]()
İlk sayfadaki yazılımlardan yükleyerek sorunu çözebilir miyim? Hangisini yükleyebilirim güncel versiyon olarak?
Resmini eklediğiniz tv de en son sürüm yazılım yüklü ilerleyen süreçte yazılım desteği geleceğini sanmıyorum yazdığınız uygulamalardan özellikle Disney' in smart tv desteği yok sadece android desteği var.
Logo gözüküp kapanıyor derken? TV paneline çok yakın olacak şekilde (Dibinden) telefon flaşı ile ışık tutun. Panelde görüntü var mı?Üstadlar bana yardım edebilecek yok mu?
Açma tuşuna basınca ekranda başlangıçta çıkan marka logosu çıkıyor , sonra kapanıyor tv.Logo gözüküp kapanıyor derken? TV paneline çok yakın olacak şekilde (Dibinden) telefon flaşı ile ışık tutun. Panelde görüntü var mı?
Söylediğim işlemleri yaptınız mı?Açma tuşuna basınca ekranda başlangıçta çıkan marka logosu çıkıyor , sonra kapanıyor tv.
![]()
panel dediğiniz bölüm neresi oluyor tam olarak ?Söylediğim işlemleri yaptınız mı?
Logoyu gördüğünüz yüzey. Ekran yani. Yüzeyde çok yakın olacak şekilde ışığı gezdirin. Eğer görüntü benzeri değişiklikler göze çarpıyorsa ona göre tarif edeceğim.panel dediğiniz bölüm neresi oluyor tam olarak ?
yok herhangi bir görüntü gözükmüyorLogoyu gördüğünüz yüzey. Ekran yani. Yüzeyde çok yakın olacak şekilde ışığı gezdirin. Eğer görüntü benzeri değişiklikler göze çarpıyorsa ona göre tarif edeceğim.
Yazılım konularında, konuyu okuyup, diğer mesajları kontrol etmeden yardımcı olunmayacaktır. Defalarca nasıl yazılım isteneceğine dair mesaj paylaştık. Halen hiçbirşeyi araştırmadan mesaj yazıyorsunuz.Hı level marka televizyonum stand by ışığı yanıp sönüyor açılmıyor bazen kendi kendine açılıyor sonra kapanıyor