S Çevrimdışı

samiller

Yeni Üye
7 Haz 2023
21
34
Hocam buara gönderdiğiniz dosyalrı flasha atarak bir şekilde yükleme yaptım. görüntü düzeldi tv Profilo, Vestel yazılı şekilde açıldı. biraz karıştırdım düzeltirmiyim diye. fakat yazılım çökerttim sanırım. Şu an fişi takıp açmaya çalışıyorum fakat öndedi ışık yanıp yanıp sönüyor fakat hiç görüntü gelmiyor.

USB flas bellekte hiç okumuyor gibi bu şekilde kaldım. ne yapa bilirim.
Sayın ustalar varsa bir çözümü lütfen yazın.

S Çevrimdışı

sucukludondurma

Yeni Üye
9 Haz 2023
3
49
Regal marka smart TV için son yazılım bu mudur? Disney+ ve prime video gibi uygulamalar wevd market uygulamasında çıkmıyor Bu sorunu nasıl aşabilirim.

16863026195921378941112868315612.jpg

Q Çevrimdışı

qonetion7

Yeni Üye
22 May 2023
2
31

Konudaki anakart ile aynı anakartı kullanıyor. Bütünleşik TKGS özelliği yok. Hazır kanal listesi ile çözüm üretilebilir;

hocam daha önce servis tarafından tamir görünce yazılım atmışlardı tkgs vardı ama 3d çalışmıyordu bu sorunda tekrar servis geldi tekrar yazılım attı 3d geldi bu defa da tkgs gitti :S

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
hocam daha önce servis tarafından tamir görünce yazılım atmışlardı tkgs vardı ama 3d çalışmıyordu bu sorunda tekrar servis geldi tekrar yazılım attı 3d geldi bu defa da tkgs gitti :S
Size birebir görüşülen diğer konudan link vererek yanıt verdim. Tkgs olup 3d olmaması yanlış yazılım yüklemesi sonucu olabilir. Durum düzgün olan yazılımla çözüldüğü için zaten olmayan tkgs yoktur. Sonuçta tkgs ile yükleyebileceğiniz tüm kanalları kanal listesi ile de yükleyebilirsiniz. Ayrıca tkgs olması ilk kurulumda kanal araması yapmayacağınız anlamına gelmiyor.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Regal marka smart TV için son yazılım bu mudur? Disney+ ve prime video gibi uygulamalar wevd market uygulamasında çıkmıyor Bu sorunu nasıl aşabilirim.

16863026195921378941112868315612.jpg
Bir başka konuya yazdığınız aynı mesaja yanıt verilmiş. Bu şekilde SPAM oluşturacak biçimde aynı mesajı birden fazla konuya yazarsanız SPAM mesaj üzerinden işlem yapılacaktır.

İyi günler dilerim. Mb211 anakart modeli regal smart TV sahibiyim. Wevd market bölümünde prime video, disney plus gibi uygulamalar çıkmıyor. Haricen uygulama yüklemek mümkün mü?

16863011493807476818412702658971.jpg

İlk sayfadaki yazılımlardan yükleyerek sorunu çözebilir miyim? Hangisini yükleyebilirim güncel versiyon olarak?

Resmini eklediğiniz tv de en son sürüm yazılım yüklü ilerleyen süreçte yazılım desteği geleceğini sanmıyorum yazdığınız uygulamalardan özellikle Disney' in smart tv desteği yok sadece android desteği var.

M Çevrimdışı

MKAYAONLINE

Yasaklı Üye
9 Haz 2023
2
27
Hı level marka televizyonum stand by ışığı yanıp sönüyor açılmıyor bazen kendi kendine açılıyor sonra kapanıyor

Geri
Üst Alt