teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Önceden bekleme modunda ışık oluyor muydu kiFiş takiliyken stand by da sönük oluyor hiç bir ışık yok yani
Önceden bekleme modunda ışık oluyor muydu kiFiş takiliyken stand by da sönük oluyor hiç bir ışık yok yani
Son kez anlatıyorum. Normalde vestel grubu TV' lerde standby ışığı kapalıyken sürekli yanar. TV açıkken söner. Başından beri onu anlatmaya çalışıyoruz. Videoya dikkatli baktım. Led barların aydınlatması kaybolduğu anda standby ışığı hiç tepki vermiyor ve yanmıyor. Yani sizin TV KAPANIYOR olarak algıladığınız şey, led barların aydınlatmayı kesmesi. TV kapanmaya geri döndüğü anda standby ışığı tekrar blink moduna geçer (Yanıp söner) ve gücü tamamen kestiğinde (Yazılım kapatma, devre yük boşaltma işlemleri) standby ışığı sabit kalır.Normal TV nasılsa öyleydi yani sorunsuz çalışıyordu ışık yanıp yanmasigini hatırlamıyorum.
Hiç ışık yok birde fisi belli süre takmadan bekletiyorum sonra takınca gelip gidiyor ekran fişi tak çıkar yaptığımda ekran gelmiyor regal yazısı çıktığında izgaradan bakınca beyaz ışık geliyor ama TV kapanınca o iskta gidiyor
If colleague ahmet 3734 receives the software, it will completely damage the TV. I read everything he wrote and I don't think it will solve the TV. It has backlight problems.Tv ye enerji verildiğinde yani fiş prize takıldığında logo gelip gider ve standby konumuna geçer bu durum ayarlar/ daha fazla/ son durum menüsünden fiş takıldığında direk çalışacak şekilde değiştirilebilir kullanıcının uzaktan kumanda ile veya üzerindeki tuştan çalıştırmasını bekler kumanda veya pil sıkıntılı olabilir. Tv nin kendi üzerindeki yan tuştan çalıştırmayı deneyin bazı modellerde ayarlar/ daha fazla menüsünde standby ışığını kapatma özelliği var kapalı olması sizi yanıltıyordur.
Öncelikle yan tuştan çalıştırmayı deneyin çalışmaz ise yazılım bildirimi gönderdim yükleme açıklaması orada yazıyor yazılımı yükleyip sonucu yazın.
Thinking that there might be a problem with the remote control, I suggested that he operate the TV from the side button.if there is sound, he would hear, so if he encounters the problem of there is sound, there is no picturewe would make sure it was led faultI was going to write that the leds will need to be changedalready install the software directlySince a television with a led malfunction will work in the first installationhe would not hear the sound, he would go in search of software againThanks yokoono masterIf colleague ahmet 3734 receives the software, it will completely damage the TV. I read everything he wrote and I don't think it will solve the TV. It has backlight problems.
Google translate:
Meslektaşım ahmet 3734 yazılımı alırsa televizyona tamamen zarar verir. Yazdığı her şeyi okudum ve televizyonu çözeceğini düşünmüyorum.
Ledlerde sorun var.
Bu serisi numarası mb82s anakarta ait.merhabalar, 17mb95M anakartlı tv sadece stand by ışığı yanıp sönüyor. anakart, besleme, t-con ve panel orjinal donanımı. full yazılıma ihtiyacım var. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler, iyi çalışmalar.
kullanıcı dediğin böyle olur.
Satellite 32hb5000 TV açılmıyor kurtarma yazılımı gerekiyor.ilginiz için teşekkürler.
Sn 7858632 700766
Pnl 23408804
şu mesaji okuyun sonra yazılım isteyin.vestel 17mb140 kurtarma yazılıı lazısm
Bir üstteki mesajı bile okumamış kullanıcı sence o mesajı okur mu?şu mesaji okuyun sonra yazılım isteyin.
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Fiş takiliyken stand by da sönük oluyor hiç bir ışık yok yani Önceden bekleme modunda ışık oluyor muydu ki :alalatavsiyeforumu.com
Okumazsa kendi bilir.!Bir üstteki mesajı bile okumamış kullanıcı sence o mesajı okur mu?