G Çevrimdışı

gyesa1

Yeni Üye
10 Haz 2023
8
55
feltöltöttem a fájlt. Gyári visszaállítást végeztem, minden rendben van. A TV jól működik. Még pár nap múlva tesztelem. Köszönöm a gyors segítséget.

Van még egy kérdésem. TV-szerelő vagyok. Több ilyen szoftverproblémával találkozom. Kérhetek még ilyen szoftvert a vestel tv-hez?

I uploaded the file. I did a factory reset, everything is fine. The TV works well. I'll test it in a few more days. Thanks for the quick help.

I have one more question. I'm a TV mechanic. I encounter several such software problems. Will I be able to request more such software for vestel tv?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
feltöltöttem a fájlt. Gyári visszaállítást végeztem, minden rendben van. A TV jól működik. Még pár nap múlva tesztelem. Köszönöm a gyors segítséget.

Van még egy kérdésem. TV-szerelő vagyok. Több ilyen szoftverproblémával találkozom. Kérhetek még ilyen szoftvert a vestel tv-hez?

I uploaded the file. I did a factory reset, everything is fine. The TV works well. I'll test it in a few more days. Thanks for the quick help.

I have one more question. I'm a TV mechanic. I encounter several such software problems. Will I be able to request more such software for vestel tv?
:ok I'm glad my TV works, I'll try to help for other TVs
Google translate

Örülök, hogy működik a tévém, megpróbálok segíteni más tévéknél
Google translate

A Çevrimdışı

Alex76 

Yeni Üye
20 Nis 2019
39
48
Ustam. Öncelikle her iki taraf içinde yaşanan gerginlik hoş olmadı. Ancak önemli olan herşeyden önce bunları çift taraflı olarak yırtıp atmak, tertemiz bir sayfa açabilmek.

Sizler, ustalarımız bu işte meslektaşız. Bu işten ekmek yiyoruz. Forum bünyesinde farklı mesleklerden olup gerçekten çoluğundan çocuğundan zaman çalıp, işinden arta kalan birkaç saniyeyi ayırıp yardımcı olan üyeler mevcut.

Dolayısıyla burada hiçbir tepki bireysel olamaz. Verilen özveri konusunda sizlerden tek ricamız, gerekli olan bilgilerin eksiksiz verilmesi. Çünkü verdiğiniz bilgiler aslında sizlerin (Hatta sizin özelinizde değil, genel kullanıcı profilinin) faydasına olacak bilgiler. Siz bu işin ustasısınız ve defalarca kullanıcının hatalı yüklediği yazılım, detayları bilinmeden indirilen yazılımlar yüzünden sıkıntı yaşamış olabilirsiniz.

Bir kural vardır bilirsiniz, öğrenci iyi notu kendi alır, kötüsünü öğretmen verir. Bizim örneğimizde yazılımlar açıkça paylaşılırken yanlış yazılım alıp yükleyen kullanıcı değil, yazılımı paylaşan suçlu oluyordu. Biz yaşanan bu hayat pahalılığında hiçkimseye ekstra maliyet çıkmasın, önlenebilecek bir hatadan dolayı masraf sorunu oluşmasın istediğimiz için böyle bir yöntemle yazılımları paylaşıyoruz.

Sözü çok uzatmadan şunları söylemek isterim, Sayın Ustam bu işin içinde bulunan birisi olarak siz, bu numaraların, kodların, parça değişikliğinde değişmiş olan parçaların kodlarının önemini en az bizim kadar biliyorsunuz. O yüzden gelin karşılıklı birer çay söyleyelim, bilirsiniz esnafın en büyük kavgası bir demli çayla biter. ;)

:cay
Eyvallah değerli can ve canlar aynı board takılınca yeni anakartın seri nosu yoktu ve gerekli olduğunu bilmiyordum öğrenmiş olduk onuda teşekkürler

sizleri kırdım incilttim ise özür dilerim

cay-1.gif

Son düzenleme:
U Çevrimdışı

ummut

Yeni Üye
10 Haz 2023
8
37
Bir şekilde bende düştüm buraya selamlar Kolay gelsin

Vestel tv USB yi okumadı bende herzamanki gibi kumandadan kapatıp açmak istedim kapattım ekranı aşağıdaki panel kırmızı ışık yanıp sönmesi durmadı bekledim durmadı kumandadan açmayı denedim işlevi yok hiçbir tuşun

Bende fişten cektim tekrar taktım kumandadan felan acıkmıyor o kırmızı ışıkta yanmıyor hiçbirşey kalmadı

CD4E0CAE-DAC9-48F1-A223-575A6ABD5E44.jpg

U Çevrimdışı

ummut

Yeni Üye
10 Haz 2023
8
37
Gece gece koptum :haha Düşenlerin mekanına hoş geldiniz.

Kurtarma yazılımı verdim. Gelen bildirimi kontrol edin talimata uygun şekilde yükleyip sonucu mutlaka yazınız.
Ustam Allah razı olsun önce Google sonra donanım haberde biri konu açmış ve biri cevap vermiş sitenizin linki vardı o şekilde :)

Leptop yarın işyerinden getireyim hemen talimatlarınıza uygun şekilde ilerleyip sonucu bilgilendireceğim

G Çevrimdışı

gyesa1

Yeni Üye
10 Haz 2023
8
55
Dear Sirs!
It hasn't been long since my last request. They brought an mb171 android TV. The stdby led just blinks. I am sending a photo of the back label, motherboard and display label. It would require full installation software. equipped with fhd display.
Thanks

SAM_8955.jpg

SAM_8956.jpg

SAM_8958.jpg

SAM_8957.jpg

G Çevrimdışı

gs6492

Yeni Üye
28 May 2023
5
32
Tv deki sorun nedir?
tv kırmızı ışığı yanıp sönüyor ama tv açılmıyor.burdaki yazılımdan denedım fakat hiç bi değişiklik olmadı hatta kırmızı ışık hıc yanmıyor.ekranda belli belirsiz bi kararma olup bu durum tekrarlanıyor.belkide dogru işlemi ben yapamamıs olabilirim.
tv de daha önce tamır yada arıza olmamıstır.anakart degısımı olmamıstır.
yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.

IMG20230528154256.jpg

Geri
Üst Alt