A Çevrimdışı

alcatraz 

Aktif Üye
8 Haz 2020
63
29
Bu serisi numarası mb82s anakarta ait.
Maalesef full yazılım arşivimizde yok kurtatma yazılımı verebile

Bu serisi numarası mb82s anakarta ait.
Maalesef full yazılım arşivimizde yok kurtatma yazılımı verebiliri..
daha önce başka tamirciye gitmiş zaten, muhtemelen anakart daha önce değiştirilmiş. elinizde varsa kurtarma yazılımı deneyeblirim ustam. teşekkür ederim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,464
tv kırmızı ışığı yanıp sönüyor ama tv açılmıyor.burdaki yazılımdan denedım fakat hiç bi değişiklik olmadı hatta kırmızı ışık hıc yanmıyor.ekranda belli belirsiz bi kararma olup bu durum tekrarlanıyor.belkide dogru işlemi ben yapamamıs olabilirim.
tv de daha önce tamır yada arıza olmamıstır.anakart degısımı olmamıstır.
yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.

IMG20230528154256.jpg
Hangi yazılımı denediniz.?
Eski linklerden mi indirme yaptınız.?

U Çevrimdışı

ummut

Yeni Üye
10 Haz 2023
8
37
Buradakilerin alayı eski D.H'ci bende dahil :kiskis
Güzel haberleri bekliyoruz.
Bende dh çiydim uzun Zamandır girmiyorum otomobil genel baya takıldım

Şimdi tv konusunda talimatları yaptım USB formatladım ,sadece o yazılımı attım ,tv ye taktım elektirige taktım ,ok tuşuna basılı tuttum ...ama ne ışık ne birşey hicbirşey olmadı malesef

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,464
Bende dh çiydim uzun Zamandır girmiyorum otomobil genel baya takıldım

Şimdi tv konusunda talimatları yaptım USB formatladım ,sadece o yazılımı attım ,tv ye taktım elektirige taktım ,ok tuşuna basılı tuttum ...ama ne ışık ne birşey hicbirşey olmadı malesef
tv aç komutu ver. Telefonun feneri ekrana tut görüntü var mi yok mu kontrol et.

Bizde burada sessiz sakin takılıyoruz.
abilerimiz,kardeşlerimizle aile gibi olduk.

U Çevrimdışı

ummut

Yeni Üye
10 Haz 2023
8
37
tv aç komutu ver. Telefonun feneri ekrana tut görüntü var mi yok mu kontrol et.

Bizde burada sessiz sakin takılıyoruz.
abilerimiz,kardeşlerimizle aile gibi olduk.
Çok yararlı bir forum emeği geçenlere teşekkürler

Ekrana Fener tuttum ama ekran bi can yok zindan , herşey USB okumamasından bende kumandadan aç kapa yapmamla başladı

Kumanda kapat komutunda tv deki kırmızı lamba süresiz yanıp sönmeye başladı

tv de kapanmadı dondu gibi oldu fişi Çek tak yaptım kırmızı lamba hiç yanmadı hiçbirşey kar etmedi artık kumanda falan

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Çok yararlı bir forum emeği geçenlere teşekkürler

Ekrana Fener tuttum ama ekran bi can yok zindan , herşey USB okumamasından bende kumandadan aç kapa yapmamla başladı

Kumanda kapat komutunda tv deki kırmızı lamba süresiz yanıp sönmeye başladı

tv de kapanmadı dondu gibi oldu fişi Çek tak yaptım kırmızı lamba hiç yanmadı hiçbirşey kar etmedi artık kumanda falan
Şimdi elinizdeki kumandayı sakince sağ yana bırakın. 😊

İşin esprisi bir yana, fişi çekin ve 10-15 dk kadar bekleyin. Bu sırada Belleği de çıkartın.

Daha sonra yükleme talimatındaki gibi sırayla belleği usb porta takın. (Portun içine de bakın. Toz, kir v.s. Varsa görmeyebilir.)

Ayrıca belleğin 4-8 GB kapasiteli olması, FAT32 formatlı olması ve Partition table' ının GPT değil MBR' ye göre düzenlenmiş olması gerekir. Disk Genius programı ile kontrol edebilirsiniz.

Yukarıdaki adımlar tamamsa son olarak kumandanın pillerini değiştirin ve cihazı fişe takın.

Sonucu bildirebilirseniz çok seviniriz.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
tv kırmızı ışığı yanıp sönüyor ama tv açılmıyor.burdaki yazılımdan denedım fakat hiç bi değişiklik olmadı hatta kırmızı ışık hıc yanmıyor.ekranda belli belirsiz bi kararma olup bu durum tekrarlanıyor.belkide dogru işlemi ben yapamamıs olabilirim.
tv de daha önce tamır yada arıza olmamıstır.anakart degısımı olmamıstır.
yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.

IMG20230528154256.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,464
28007850_mb140_vpaz_splınter_v03820_svn_247435_.xls
Cihazına uygun olmayan yazılımları lütfen ama lütfen indirip kurmayın.
Zaten önümüzdeki günlerde tüm eski linklere erişimi kapatacağım.

Kurduğumuz otomasyon sisteminin nekadar doğru karar olduğunu şuan daha iyi anlasiliyordur.

size full yazılım verilmiş bildirimleri takip edin.

S Çevrimdışı

SKYNR

Yeni Üye
11 Haz 2023
1
31
mb110 yazılım var V.2.24.1.0 YAZILIM MEVCUT bunuguncellemek ıcın link bulamadım yardımcı olurmusunuz..?

By_Trol By_Trol, yazılım ıstıyorum suan mb110 yazılım var V.2.24.1.0 YAZILIM MEVCUT

vestelea4bd19566e1af2c.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt