By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
Merhaba, televizyon açılırken SEG logosuna geldiğinde tekrar kapanıp açılıyor sürekli. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
Merhaba, televizyon açılırken SEG logosuna geldiğinde tekrar kapanıp açılıyor sürekli. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Sa full yazılım talep edebilirmiyim şimdiden teşekkürler
Arkadaş neden yazılım istemek yerine cihazını riske sokup başkası için verilen yazılımları cihazınızda deniyorsunuz.!
buradan bir kaç tane yazılım yükledim gamalı tersti falan onlarıda düzellttim ama bu sefer hiç bir yazılımda ses çıkmadı uygun yazılımı olan var mı sitede ki çoğu yazılımı denedim anakart 17mb82s dir
Hocam yardımınız için teşekkürler ama gerek kalmadan panel kırıldıTeşekkürler en kısa sürede sonucu bildireceğim
Check your TV panel with strong light source at near. (Cellphone flash etc.) If you are saw an image your TV's led bars are broken.hello to all
my tv is bricked it powers up shows the logo and then goes to black screen
any way to fix it, the pick is before the upgrade
it is mb130 v5
Tv model FL2D4903UH
i need to download the firmware 17MB130 V.5.35.2.0
hello to all
my tv is bricked it powers up shows the logo and then goes to black screen
any way to fix it, the pick is before the upgrade
it is mb130 v5
Tv model FL2D4903UH
i need to download the firmware 17MB130 V.5.35.2.0
Check your TV panel with strong light source at near. (Cellphone flash etc.) If you are saw an image your TV's led bars are broken.
yokoono master
olmadı derken yüklenmedi mi, yarıda mı kaldı, ekran mı ters.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.üstadım sizin verdiğiniz de olmadı
Geçmiş olsun.Hocam yardımınız için teşekkürler ama gerek kalmadan panel kırıldı
Güncelleme yazılımını kim verdi.?Merhaba hocam tv güncelledim begenmedim eski full yazılıma dönmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
vestel 49ua9400 3d tv