Bu sayfadan indirmiştim
Bu sayfadan indirmiştim
I need the panel code (VES490xxxxxxx). For this you have to take off the cover and read the white label stuck to the panel.hello to all
my tv is bricked it powers up shows the logo and then goes to black screen
any way to fix it, the pick is before the upgrade
it is mb130 v5
Tv model FL2D4903UH
i need to download the firmware 17MB130 V.5.35.2.0
Tv yazılımı aldı fakat görüntü gelmedi, farklı bir yazılım mevcutsa gönderirseniz sevinirim.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu yazılımı denermisiniz sonucu mutlaka yazın.
Mesajınızı taşıdım. Konunun ilk mesajını dikkatle okuyunuz. Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşınız.hocam merhaba. vestel color 22pf5021b 22'' dvd led tv için yazılıma nereden ulaşabilirim? tv uzun zamandır vestel yazısıyla kendi kendine açılıp kapanıyor. çözüm için yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle yazınızı küçük harflerle düzeltin. Full yazılım zaten panel yazılımını da içerir. Diğer konudaki mesajınızı kaldırıyorum. Bu konudan cevap bekleyin. Ayrıca TV' deki problemi de detaylı olarak bildirin.
KIM MENE YARDIM EDE BILIR BU MDEL UCUN YAZLIM LAZIM EYNI ZAMANDA PANAL YAZLIMDA OLSUN
Anakart orijinal değil değişim olmuş galiba panel yazılımı istediğine göreÖncelikle yazınızı küçük harflerle düzeltin. Full yazılım zaten panel yazılımını da içerir. Diğer konudaki mesajınızı kaldırıyorum. Bu konudan cevap bekleyin. Ayrıca TV' deki problemi de detaylı olarak bildirin.
I share my TV panel code -I need the panel code (VES490xxxxxxx). For this you have to take off the cover and read the white label stuck to the panel.
No guys the tech said there is no broken led or any board issue and it's just needed to update the whole firmware !
I have for N11. If the remote control no longer works, use a programmable or Vestel one.I share my TV panel code -
Kindly respond / Thanks
No guys the tech said there is no broken led or any board and it's needed to update the firmware !
The tech said that there is no broken led or any board issue and that's needed only to update the whole firmware !
Teşekkürler herşey icin ama nedense olmadı bir türlü kırmızı ışık dahi yanmıyor hiçbir tepki yok şimdilik bücür tv ile idare ediyorum herhalde tamirlik dur bakalım nere yanmış sönmüş bakacağız artıkŞimdi elinizdeki kumandayı sakince sağ yana bırakın.
İşin esprisi bir yana, fişi çekin ve 10-15 dk kadar bekleyin. Bu sırada Belleği de çıkartın.
Daha sonra yükleme talimatındaki gibi sırayla belleği usb porta takın. (Portun içine de bakın. Toz, kir v.s. Varsa görmeyebilir.)
Ayrıca belleğin 4-8 GB kapasiteli olması, FAT32 formatlı olması ve Partition table' ının GPT değil MBR' ye göre düzenlenmiş olması gerekir. Disk Genius programı ile kontrol edebilirsiniz.
Yukarıdaki adımlar tamamsa son olarak kumandanın pillerini değiştirin ve cihazı fişe takın.
Sonucu bildirebilirseniz çok seviniriz.
I share my TV panel code -
Kindly respond / Thanks
No guys the tech said there is no broken led or any board issue and it's just needed to update the whole firmware !
I did not understand the message. I wrote a message to the user before to check the led bars. Wasn't it supposed to be written?Check your TV panel with strong light source at near. (Cellphone flash etc.) If you are saw an image your TV's led bars are broken.