yükleme şimdi bitti ekran düz birşekilde geldi ilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.
yükleme şimdi bitti ekran düz birşekilde geldi ilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.
uygun anakart bulamadım bulursam alıcam hatta farklı panel bile olsa alıcam panel yazılımı atıcam önceki ayrıntılı mesajıma istinaden arızayı gideremedim yazılımda attım az önce bulup sonuç aynı donanımsal bir arıza sanırım işlemci de ve varsa anakart konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara duyrulurDaha önceki mesajınızı kontrol ettim. Detaylı bilgi paylaşınız, kart değişikliği, panel değişikliği, panel kontrolü bu gibi bilgileri güncelleyiniz. Anakart değişti mi, değiştiyse görseli, eski anakart görseli v.b.
sayın alcatraz televizyonunuza ait hiçbir veri paylaşmadan size nasıl yazılım verebiliriz ki.!merhaba arkadaşlar vestel 49ub8300 4K için full yazılım arıyorum. tv nin tüm donanımı orjinal. anakart 17mb120. sorun klasik açılıp kapanma. teşekkürler.
afedersiniz. arka etiketini attım, anakart 17MB120, sorun kendiliğnden açılıp kapanması. tüm donanımı orjinal.sayın alcatraz televizyonunuza ait hiçbir veri paylaşmadan size nasıl yazılım verebiliriz ki.!
yazılım verildi. yüklemeyi talimata uygun şekilde yapıp bilgi veriniz.afedersiniz. arka etiketini attım, anakart 17MB120, sorun kendiliğnden açılıp kapanması. tüm donanımı orjinal.
yazılım başarıyla yüklendi. sorun çözüldü. emeği geçen herkese teşekkürler. saygılar...yazılım verildi. yüklemeyi talimata uygun şekilde yapıp bilgi veriniz.
Aşağıda anlattığım gibi panel dosyasını alıp bir yere yüklersen orijinal dosyayı değiştirip yollarımHocam selamlar elimde arızalı bir cihaz var sökülen anakart 17mb81-2 39 inch yerine 17mb82-2 taktım fakat görüntü ters müşteri kapak etiketini sökmüş maalesef yardımcı olabilir misiniz?
etiketini sökmüş
Google translate:Hocam selamlar panel dosyasını ilettiğiniz yöntem ile alamadım görseli ekledim desteğinizi rica ederim
B bestburak, teraspy
Rica ederim.yükleme şimdi bitti ekran düz birşekilde geldi ilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim
Hocam teşekkür ederim görüntü yön olrak düzeldi fakat net değilGoogle translate:
Panel profili. Kendi riskin ile dene.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
Google translate:Hocam teşekkür ederim görüntü yön olrak düzeldi fakat net değil