By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Merhabalar aşağıda kapak etiketini paylaştığım tv yazılımını rica edebilir miyim.
Tv belirsiz aralıklar ile kapanıp açılıyor, bazen sık sık arka arkaya kapanıyor bazen bir süre kapanmıyor normal çalışıyor. İlginize teşekkürler herkese iyi çalışmalar.

20230528_171302.jpg
Bu etikete ait full yazılım benim arşivimde yok menu 4725 İle ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin güncelleme yazılımı varsa veririz.

K Çevrimdışı

kahraman666

Yeni Üye
29 Ara 2019
38
49
Merhaba vestel 32hd7100 32 led tv sn 8286533 900448 full yazılım lazım yardımcı olursanız sevinirim

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba vestel 32hd7100 32 led tv sn 8286533 900448 full yazılım lazım yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba;

Öncelikle TV' nin problemini net olarak açıklayın. Ardından aşağıdaki kurallara uygun şekilde görsellerle bilgilerinizi paylaşın;

U Çevrimdışı

uvada

Yeni Üye
25 Şub 2021
3
33
benim problemim için yazılım bulabilirmiyiz eğer yoksa beklemiyim anakart fln aramaya başlıyim annemin televizyonu kadın televizyonsuz kaldı

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
benim problemim için yazılım bulabilirmiyiz eğer yoksa beklemiyim anakart fln aramaya başlıyim annemin televizyonu kadın televizyonsuz kaldı
Yazılımı neden attınız? TV' deki problem yazılım atmadan önce neydi? Panelin ters görüntüsünü paylaşınız. Ayrıca bulunduğunuz forum kullanıcılarının kendilerine ait çalışma ve yaşama zamanlarının bulunduğu, bu zamanlarından arta kalan zamanlarda kullanıcılara gönüllülük ilkesiyle yardımcı olduğu bir forumdur. Acilen istediğiniz bir hizmet var ise lütfen yetkili servisinizden yardım alınız.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
panelde görüntü yok led sağlam panel sağlam
Daha önceki mesajınızı kontrol ettim. Detaylı bilgi paylaşınız, kart değişikliği, panel değişikliği, panel kontrolü bu gibi bilgileri güncelleyiniz. Anakart değişti mi, değiştiyse görseli, eski anakart görseli v.b.
Yanlış yazılım yüklemedikçe ki full yazılım yüklenirse tv ilk kurulum ekranında açılır ses te gelmez siz ses var görüntü yok yazmışsınız arıza yazılımsal değil donanımsal

dünkü mesajıma istinaden yazıyorum arkadaşlar bugün biraz daha inceledim ve sorunun yazılımsal değilde donanımsal olduğunu anladım panele 12 v hiç gelmiyor tahmini arızalı olduğundan şüphelendiğimn parçaları resimlerini ekiyorum tam profosyönel değilim bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler.

20230523_1259252.jpg
20230523_130038.jpg

Geri
Üst Alt