By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Tv deki sorun nedir?8016705 800679
Tv deki sorun nedir?8016705 800679
Bu etikete ait full yazılım benim arşivimde yok menu 4725 İle ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin güncelleme yazılımı varsa veririz.Merhabalar aşağıda kapak etiketini paylaştığım tv yazılımını rica edebilir miyim.
Tv belirsiz aralıklar ile kapanıp açılıyor, bazen sık sık arka arkaya kapanıyor bazen bir süre kapanmıyor normal çalışıyor. İlginize teşekkürler herkese iyi çalışmalar.
Buyrun.Bu etikete ait full yazılım benim arşivimde yok menu 4725 İle ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin güncelleme yazılımı varsa veririz.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın yükleme bitip tv çalıştıktan sonra ilk kuruluma dönderin tekrar kurulum yapın.Buyrun.
Merhaba;Merhaba vestel 32hd7100 32 led tv sn 8286533 900448 full yazılım lazım yardımcı olursanız sevinirim
TV' deki problem nedir?Merhaba ekte resmini yolladığım tv full yazılımı lazım arkadaşlar
Yazılımı neden attınız? TV' deki problem yazılım atmadan önce neydi? Panelin ters görüntüsünü paylaşınız. Ayrıca bulunduğunuz forum kullanıcılarının kendilerine ait çalışma ve yaşama zamanlarının bulunduğu, bu zamanlarından arta kalan zamanlarda kullanıcılara gönüllülük ilkesiyle yardımcı olduğu bir forumdur. Acilen istediğiniz bir hizmet var ise lütfen yetkili servisinizden yardım alınız.benim problemim için yazılım bulabilirmiyiz eğer yoksa beklemiyim anakart fln aramaya başlıyim annemin televizyonu kadın televizyonsuz kaldı
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.
bende bu tv den var yazılımı attık fakat ekran ters yardımcı olabilirmisiniz ?
panelde görüntü yok led sağlam panel sağlamTV' deki problem nedir?
Daha önceki mesajınızı kontrol ettim. Detaylı bilgi paylaşınız, kart değişikliği, panel değişikliği, panel kontrolü bu gibi bilgileri güncelleyiniz. Anakart değişti mi, değiştiyse görseli, eski anakart görseli v.b.panelde görüntü yok led sağlam panel sağlam
Yanlış yazılım yüklemedikçe ki full yazılım yüklenirse tv ilk kurulum ekranında açılır ses te gelmez siz ses var görüntü yok yazmışsınız arıza yazılımsal değil donanımsal
dünkü mesajıma istinaden yazıyorum arkadaşlar bugün biraz daha inceledim ve sorunun yazılımsal değilde donanımsal olduğunu anladım panele 12 v hiç gelmiyor tahmini arızalı olduğundan şüphelendiğimn parçaları resimlerini ekiyorum tam profosyönel değilim bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler.