E Çevrimdışı

eddydu13

Yeni Üye
16 Nis 2018
6
35
Son kez bilgilendiriyorum. Mesajlarınızı TÜRKÇE, INGILIZCE dillerinde yazınız. Mevcut dili kullanmaya devam ederseniz uzaklaştırılacaksınız. Lütfen TÜRKÇE' ye çevirin.
I'm sorry
I also noticed that the internet connection in rj45 is cut I have the small logo that appears on the TV saying that the connection is cut

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472
IMG20230528190828.jpg
İstediğiniz güncelleme yazılımı verildi.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
I'm sorry
I also noticed that the internet connection in rj45 is cut I have the small logo that appears on the TV saying that the connection is cut
Please leave a response to messages.

Can you check with another device (PC etc.) that the RJ45 connector is working and your internet connection is available without any problems?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
I'm sorry
İstediğiniz güncelleme yazılımı verildi.
Please check your notification icon (Bell icon). You can download the software with the given permission. Read the installation instructions from the download page and report the result when the installation is complete.

O Çevrimdışı

oksijen

Yasaklı Üye
9 Nis 2022
35
39
9023241300282 full yazılımını rica edebilir miyim

9023241300282 full yazılımını rica edebilir miyim

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yukarıdaki iki üye yazılım isteme kurallarına uymadıkları, defalarca uyarıldıkları ve bilgilendirildikleri halde aynı tavırla hareket ettikleri için forumdan uzaklaştırılmışlardır. Söz konusu yazılımları istemek için aşağıdaki konuları okuyup gerekli bilgileri (TV' deki problemin açıklaması dahil) düzgün şekilde paylaşmayan üyeler aynı şekilde forumdan uzaklaştırılacaktır.

T Çevrimdışı

teknikdestekmerkezi

Yasaklı Üye
21 Şub 2019
1
54
sn: 9023241300282 ürünün kurulumu yeni duvara yapıldı kutudan baktığım seri noyu paylaşıyorum görüntüde piksellenmeler olduğu için 17MB180E - V1,44,2,0 istemiştim fakat daha önce indirmişim varmış yükledim şuan tv açılmıyor önündeki ışık yanıp sönüyor aynı durum mb120 de olduğunda full yazılım atarak çözmüştüm full yazılım konusunda desteğinizi rica ederim ayrıca ürün bugün kurulduğunda quivestel v.1.48.1.0 cor yazılım üzerinde yüklü idi :( yardımınızı rica ederim

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
sn: 9023241300282 ürünün kurulumu yeni duvara yapıldı kutudan baktığım seri noyu paylaşıyorum görüntüde piksellenmeler olduğu için 17MB180E - V1,44,2,0 istemiştim fakat daha önce indirmişim varmış yükledim şuan tv açılmıyor önündeki ışık yanıp sönüyor aynı durum mb120 de olduğunda full yazılım atarak çözmüştüm full yazılım konusunda desteğinizi rica ederim ayrıca ürün bugün kurulduğunda quivestel v.1.48.1.0 cor yazılım üzerinde yüklü idi :( yardımınızı rica ederim
Kutudan baktığınız seri nonun görselini paylaşınız.

O oksijen isimli üyenin mükerrer hesap alarak giriş yaptığı tespit edilmiştir. Üye uzaklaştırılmıştır.

D Çevrimdışı

dijital

Yasaklı Üye
21 Şub 2019
2
43
Kutudan baktığınız seri nonun görselini paylaşınız.

O oksijen isimli üyenin mükerrer hesap alarak giriş yaptığı tespit edilmiştir. Üye uzaklaştırılmıştır.

hocam neden sürekli uzakşatırıyorsunuz beni keşke önce bir konuda uayrsanız şuan zor durumdayım resimde resim videosa video göndereyim ben tavsiye forumunu seviyorum ve sürekli oksijen hesabımla aktif olmaya çalışıyrum bu tavrınız üzdü beni açıkcası şuan açılmayan bir tv ile karşı karşıya oturuyorum yardımızı rica ediyorum çoklu hesap tan diye zamanında açmışımdır ama kuralı hatırlatın uyayım ,oksijen hesabımla ilgili hiç beni uyarmadınzı fakat mesajınızda defalarca uyardım yazmışsınız Sota Sota bir kişiyi kaybeymek bukadar kolay olmamalı ne bir küfür kötü niyetli bir davranışım uyarılmama olmadı zor durumda birine yaklaşımınız beni üzdü en azından şuan yardımcı olursanız sevinirim resimde resimde atarım

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
hocam neden sürekli uzakşatırıyorsunuz beni keşke önce bir konuda uayrsanız şuan zor durumdayım resimde resim videosa video göndereyim ben tavsiye forumunu seviyorum ve sürekli oksijen hesabımla aktif olmaya çalışıyrum bu tavrınız üzdü beni açıkcası şuan açılmayan bir tv ile karşı karşıya oturuyorum yardımızı rica ediyorum çoklu hesap tan diye zamanında açmışımdır ama kuralı hatırlatın uyayım ,oksijen hesabımla ilgili hiç beni uyarmadınzı fakat mesajınızda defalarca uyardım yazmışsınız Sota Sota bir kişiyi kaybeymek bukadar kolay olmamalı ne bir küfür kötü niyetli bir davranışım uyarılmama olmadı zor durumda birine yaklaşımınız beni üzdü en azından şuan yardımcı olursanız sevinirim resimde resimde atarım
Bu size son cevabım. Şu anda bu şekilde farklı hesaplarla birşeyler yazmaya çalışırken yine forum kurallarına aykırı davranıyorsunuz. 2019' da açılmış hesapla zaten forum kurallarına aykırı olan mükerrer hesap kuralını çiğnemiş oluyorsunuz. Bu forumda hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, problem çözmeye çalışıyoruz. Mevcut tavrınızla hem bu emeği ve özveriyi hiçe sayıyor, hem de farklı bir tavırla kendinizi halen haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bu hesabınızda uzaklaştırıldıktan sonra eğer herhangi bir hak talebiniz olduğunu düşünüyorsanız Forum yönetimine doğru yol olan E-Posta aracılığıyla ulaşınız.

Küçük bir not: Tavsiye Forumunda hiçbir yönetim kademesi üyesi kendi başına hareket etmez. Her aksiyon tüm forum yönetimi tarafından bilgi sahibi olunarak alınır. Kurallar Forum Girişinde gayet açık şekilde konu halinde bulunur ve her konu altında defalarca tekrar tekrar paylaşılmıştır.

E Çevrimdışı

ErdemS

Yeni Üye
2 May 2019
6
29
Anladım. Öncelikle mesajlara tepki veriniz,

Açma kapama düğmesi ile biraz oynayıp takılma olup olmadığını bir kontrol ediniz, ustalarımız yazılım gerekmesi halinde verdiğiniz bilgilere uygun yazılımı sizlerle paylaşacaktır.
Anladım bilgilendirme için teşekkürler.

Tuş takımıyla ilgili bir problem değil çünkü kapağını açıp tuş takımını çıkardım kapanmalar devam ediyor ilginize teşekkürler.

Geri
Üst Alt