I
izmirli035
Yeni Üye
- 30 Mar 2023
- 3
- 46
yüklemeyi yaptı cihaz açılış verdi çok saolun. Kolay gelsin.yazılım verildi. Yükleme talimatına uygun şekilde yükleyip bilgi veriniz.
yüklemeyi yaptı cihaz açılış verdi çok saolun. Kolay gelsin.yazılım verildi. Yükleme talimatına uygun şekilde yükleyip bilgi veriniz.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.yüklemeyi yaptı cihaz açılış verdi çok saolun. Kolay gelsin.
TV' deki problem nedir?
full yazılımını veebilirmisiniz lütfen
you tube de video oynatmıyorTV' deki problem nedir?
Tv arkası etiketidir. İlginiz için teşekkürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
full yazılımını veebilirmisiniz lütfen
Yazılım yüklemesini yaptım. Problem çözüldü. Çok teşekkür ederim.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
Rica ederiz. Güle güle kullanın.Yazılım yüklemesini yaptım. Problem çözüldü. Çok teşekkür ederim.
Rica ederim.Yazılım yüklemesini yaptım. Problem çözüldü. Çok teşekkür ederim.
Üstadım yazılım yüklemesini yaptım problem çözüldü. çokteşekkürederim saolun
Geçmiş olsun. Şimdi daha iyisinizdir umuyorum. Gönderdiğiniz yazılım sorunsuz kuruldu. Sonrasında daha önce belirttiğiniz gibi TV yi sıfırlayıp baştan ilk kurulumu yaptım. Netflix girişini v.s de tamamladım. Yarın tekrar girişte şifre isteyecek mi paylaşacağım.Bir haftadır rahatsızdım foruma giriş yaptığımda yazışmalara detaylı bakamadım mesajınızı yeni gördüm yazılım verildi yükledikten sonra sonucu yazın.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Geçmiş olsun. Şimdi daha iyisinizdir umuyorum. Gönderdiğiniz yazılım sorunsuz kuruldu. Sonrasında daha önce belirttiğiniz gibi TV yi sıfırlayıp baştan ilk kurulumu yaptım. Netflix girişini v.s de tamamladım. Yarın tekrar girişte şifre isteyecek mi paylaşacağım.
Netflix şifre ile birlikte Youtube da reklamdan sonra video ya dönememe sorunu da başlamıştı. İkisi de düzeldi gönderdiğiniz son yazılımdan sonra. Tekrar teşekkür ediyorum. Elinize sağlık.Geçmiş olsun. Şimdi daha iyisinizdir umuyorum. Gönderdiğiniz yazılım sorunsuz kuruldu. Sonrasında daha önce belirttiğiniz gibi TV yi sıfırlayıp baştan ilk kurulumu yaptım. Netflix girişini v.s de tamamladım. Yarın tekrar girişte şifre isteyecek mi paylaşacağım.
merhaba benim de mb96 güncel yazılımına ihtiyacım var yardımcı olabilir misinizYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.