slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
TV annemlerin 7 yıldır kullanıyorlardı. fotoğraf çekememişler dediğiniz kısımlara askı demiri geldiği için sadece pnl ve vpaz okunuyor. bugün aradılar izlerken birden kapanmış, fişini çıkarıp tekrar takmışlar yine aynı. hiç görüntü yok bekleme ışığı da yok. yazılımdan olabilir mi dedim. sizce nedeni nedir. yazılımı bir deneyeyim diye düşünüyorum. TV hiç tamir görmedi her şey orijinal a101 den aldığımız gibi.

WhatsApp-Gorsel-2023-05-25-saat-16.39.25.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
babam tam çekememiş. içine bakmışlar hiç ışık yok.. önden de bakmışlar yine yok... ama belli bir şekilde cızırtı sesi varmış.

WhatsApp-Gorsel-2023-05-25-saat-21.22.05.jpg

üstte yazan : 10111994 1700 700256
seri no : 7863958700256
Ben led bar arızası olduğunu düşünüyorum. Ustalarımızın farklı bir düşüncesi varsa paylaşacaklardır. Besleme kartında da bir arıza olabilir.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bari var ya da yok deyin hocam. 130p anakart verdiğiniz yazılım 120. Bunu yüklemenin bir yolu var mı gerçekten?
Daha önce full yazılımı sizlerle paylaştık. Yazılımla ilgili yapılması gereken modifikasyon için txt dosyasını istedik, dosyayı göndermeden çözdüm dediniz ve yükleyebildiniz. Daha sonra gönderilen yazılım düzenleme yapılmış ve TV' nize uygun olan dosyaydı. Ancak yükleyemediğinizi söylediniz. Söz konusu problem Netflix' teki login problemi diye hatırlıyorum. Yükleme talimatını izleyerek bir kez daha yüklemeyi deneyiniz. Eğer olmuyorsa yetkili servisten destek isteyebilirsiniz. Dosyalar mevcut sistemlerin orjinal dosyalarıdır.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
paylaştıgınız seriye istinaden
size 13 mayısta full yazılım verilmiş ve indirmişsiniz.!
2. verilen yazılım yanlışla size verilmiş olabilir..
Üstadım. Söz konusu full yazılımdan sonra TV' deki problem çözüldü. Daha sonra netflix problemi paylaşılınca diğer yazılım paylaşıldı. Söz konusu yazılımın yüklemesinde bir problem olduysa bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Zaten üretici firma da hataya ilişkin servis kaydı açınız yönlendirmesi yapmış. Kullanıcımız servis ile iletişime geçsin, süreçle ilgili isterse bizleri bilgilendirsin.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Üstadım. Söz konusu full yazılımdan sonra TV' deki problem çözüldü. Daha sonra netflix problemi paylaşılınca diğer yazılım paylaşıldı. Söz konusu yazılımın yüklemesinde bir problem olduysa bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Zaten üretici firma da hataya ilişkin servis kaydı açınız yönlendirmesi yapmış. Kullanıcımız servis ile iletişime geçsin, süreçle ilgili isterse bizleri bilgilendirsin.
Ben ondan istedim zaten bunu 👇
Yazılımın klasördeki açık halinin fotosunu görsem :ok

Geri
Üst Alt