yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73

Adem Bey Merhaba,

Ankara'dan Alparslan, Kayhan Elektronik Nasılsınız?
Sizi YouTube dan da sürekli takip ediyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
Sizi meşgul etmezsem bir sorum olacaktı VESTEL 42FA5100 17MB82S Anakart ve panel yazılımları için yarımcı olabilirmisiniz?
Ekran yazıları bozuk çıkıyor. ilgili resimler ektedir.
Teşekkürler
iyi çalışmalar

IMG-0723.jpg
IMG-0730.jpg
IMG-0732.jpg
RESIM1.jpg
Panel profile

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ekran-goruntusu-2023-05-15-221321.png

Bu televizyon için bir önceki yazılımı nasıl indirebilirim?
Eğer bir önceki sürüme dönmeyle ilgili bir problem yoksa ustalarımız yazılımı paylaşacaklardır. Lütfen Çan simgesindeki bildirimlerinizi takip edin, yönlendiğiniz sayfadaki yükleme uyarılarını harfiyen uygulayın, işlem bittikten sonra sonuçla ilgili (Kasma, donma, v.s. düzeldi mi?) mutlaka bilgi paylaşın.

By_Trol By_Trol , Sota Sota

B Çevrimdışı

Bartr13

Yeni Üye
13 May 2023
15
41
Merhaba, daha önce full yazılım yüklemede kullandigim flash ile de birkaç başka flash ile de denedim ama maalesef 1505 de hep yazılım yükleme hatası diyor. Benim anakart 130P bu yazılımın dosya ismi 120 ile başlıyor. Sebep bu olabilir mi hocam?
Merhabalar, benim dert çaresiz mi? 😊

M Çevrimdışı

mduman028

Yeni Üye
11 Nis 2023
16
28
arşivde seriye uygun yazılım maalesef yok. yokoono yokoono ustanın da önerdiği kurtarma yazılımını verelim tv ayağa kaldır sonrasına bakarız. Olur mu.?
Google translate;
Donanımsal bir sorununuz yoksa kurtarma yazılımını denediniz mi?
17MB82S anakartların uydu alıcısı ile ilgili sorunları var.
deneyeceğimde ben bunları indiremiyorum teknik bir soorun yaşandır diyor . Sota Sota yokoono yokoono

M Çevrimdışı

mduman028

Yeni Üye
11 Nis 2023
16
28
Çok şükür forum altyapısında sorunumuz yok lakin yazılımları erişim için belirli prosedür oluşturduk.

şimdi yazılımı indirebilmen için sana yetki tanımlaması yapıyorum sonucu mutlaka bildir.
teşekkür ederim kesinlikle bildireceğim.

verdiğiniz yazılımı denedim olmadı bu tv kendinden uydu alıcılı siz bana uydusuz yazılımı vermişssiniz acaba ondan olabilirmi ?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt