slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bonjour où télécharger si vous plaît

MB180E_G32_QuiToshiba_V.1.68.0.0​

Merhaba. Lütfen mesajlarınızı TÜRKÇE ya da INGILIZCE yazınız. Ayrıca yazılım istekleriniz için aşağıdaki konularda belirtilen bilgileri paylaşınız;

E Çevrimdışı

ErdemS

Yeni Üye
2 May 2019
6
29
Merhabalar aşağıda kapak etiketini paylaştığım tv yazılımını rica edebilir miyim.
Tv belirsiz aralıklar ile kapanıp açılıyor, bazen sık sık arka arkaya kapanıyor bazen bir süre kapanmıyor normal çalışıyor. İlginize teşekkürler herkese iyi çalışmalar.

20230528_171302.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Farklı konulardan yazılım isteği kapalıdır. Söz konusu yazılım isteğinizi bu konu altından, aşağıdaki kurallarda belirtilen bilgileri paylaşarak ve TV' deki sorunu detaylı olarak anlatarak yapınız;

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar aşağıda kapak etiketini paylaştığım tv yazılımını rica edebilir miyim.
Tv belirsiz aralıklar ile kapanıp açılıyor, bazen sık sık arka arkaya kapanıyor bazen bir süre kapanmıyor normal çalışıyor. İlginize teşekkürler herkese iyi çalışmalar.

20230528_171302.jpg
Merhaba;

TV' nin açma kapama düğmesini kontrol eder misiniz? Düğme joystick şeklinde midir?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472
Hocam indirdim kurdum şimdi söyle bir hata var tv kumanda dan kapatınca led yanıp sönüyor sürekli fişi çekip taktığımda açılıyor ve hdm1 , 2 3 geçiş yaptığımda siyah ekran veriyor donuyor . ama ekran felan düzeldi ters gelmiyor kırmızı menü var dı bunu yazarken şuan hiç açılmıyor =) power yanıp sönüyor .

WhatsApp-Image-2023-05-28-at-16.37.05.jpg
Yeni yazılım verdim denermisiniz.

E Çevrimdışı

eddydu13

Yeni Üye
16 Nis 2018
6
35
Quel est le problème avec votre téléviseur ?
l'application prime video ne s'ouvre pas elle reste bloquée sur l'écran de démarrage de l'application j'ai réinitialisé la tv mais le problème persiste

Quel est le problème avec votre téléviseur ?
j'ai aussi remarqué que la connexion internet en rj45 se coupe j'ai le petit logo qui apparait sur la télé disant que la connexion est coupée

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
l'application prime video ne s'ouvre pas elle reste bloquée sur l'écran de démarrage de l'application j'ai réinitialisé la tv mais le problème persiste
Son kez bilgilendiriyorum. Mesajlarınızı TÜRKÇE, INGILIZCE dillerinde yazınız. Mevcut dili kullanmaya devam ederseniz uzaklaştırılacaksınız. Lütfen TÜRKÇE' ye çevirin.

Geri
Üst Alt