Merhaba. Lütfen mesajlarınızı TÜRKÇE ya da INGILIZCE yazınız. Ayrıca yazılım istekleriniz için aşağıdaki konularda belirtilen bilgileri paylaşınız;Bonjour où télécharger si vous plaît
MB180E_G32_QuiToshiba_V.1.68.0.0
Menü 4725 yaparak çıkan menünün görüntüsü atar mısınız.?merhaba benim de mb96 güncel yazılımına ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
8016705 800679yazılım denenebilir.
seri no paylaşınız
Farklı konulardan yazılım isteği kapalıdır. Söz konusu yazılım isteğinizi bu konu altından, aşağıdaki kurallarda belirtilen bilgileri paylaşarak ve TV' deki sorunu detaylı olarak anlatarak yapınız;8016705 800679
Merhaba;Merhabalar aşağıda kapak etiketini paylaştığım tv yazılımını rica edebilir miyim.
Tv belirsiz aralıklar ile kapanıp açılıyor, bazen sık sık arka arkaya kapanıyor bazen bir süre kapanmıyor normal çalışıyor. İlginize teşekkürler herkese iyi çalışmalar.
Hayır nornal tuş takımı.Merhaba;
TV' nin açma kapama düğmesini kontrol eder misiniz? Düğme joystick şeklinde midir?
Anladım. Öncelikle mesajlara tepki veriniz,Hayır nornal tuş takımı.
Yeni yazılım verdim denermisiniz.Hocam indirdim kurdum şimdi söyle bir hata var tv kumanda dan kapatınca led yanıp sönüyor sürekli fişi çekip taktığımda açılıyor ve hdm1 , 2 3 geçiş yaptığımda siyah ekran veriyor donuyor . ama ekran felan düzeldi ters gelmiyor kırmızı menü var dı bunu yazarken şuan hiç açılmıyor =) power yanıp sönüyor .
Bonjour où télécharger si vous plaît
MB180E_G32_QuiToshiba_V.1.68.0.0
Televizyonunuzdaki problem nedir?
l'application prime video ne s'ouvre pas elle reste bloquée sur l'écran de démarrage de l'application j'ai réinitialisé la tv mais le problème persisteQuel est le problème avec votre téléviseur ?
j'ai aussi remarqué que la connexion internet en rj45 se coupe j'ai le petit logo qui apparait sur la télé disant que la connexion est coupéeQuel est le problème avec votre téléviseur ?
Son kez bilgilendiriyorum. Mesajlarınızı TÜRKÇE, INGILIZCE dillerinde yazınız. Mevcut dili kullanmaya devam ederseniz uzaklaştırılacaksınız. Lütfen TÜRKÇE' ye çevirin.l'application prime video ne s'ouvre pas elle reste bloquée sur l'écran de démarrage de l'application j'ai réinitialisé la tv mais le problème persiste