C
cerrah bilgisayar
Yeni Üye
- 8 Mar 2020
- 1
- 42
merhaba mb140 full yazılıma ihtiyacım var
Merhaba,merhaba mb140 full yazılıma ihtiyacım var
Ustam size de kolay gelsin. Tek tek yazıyoruz çünkü konu içerisindeki mesajlara hiç bakmıyorsunuz. Aşağıdaki bilgileri görsel olarak paylaşmadan ve TV' deki problemi detaylı olarak açıklamadan herhangi bir yazılım paylaşımı olmayacaktır;Ustalarım kolay gelsin48ua9300 mb 100 full yazılı lazım panel 32382990
Tv deki sorun nedir?17MB120 için full yazılım
Mavi ışık yanıyor tv hiç bir tepki vermiyorTv deki sorun nedir?
Mavi ışık sabit yanıyorsa donanımsal sorun vardır. İkinci olarakta kumanda arızalı olabilir bunu anlamak için tv nin üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin.
Mavi ışık yanıyor tv hiç bir tepki vermiyor
Tv üzerindeki tuşlardan denediğimdede sonuç aynı hiç bir tepki olmuyorMavi ışık sabit yanıyorsa donanımsal sorun vardır. İkinci olarakta kumanda arızalı olabilir bunu anlamak için tv nin üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin.
Sabit mi yanıyor.Tv üzerindeki tuşlardan denediğimdede sonuç aynı hiç bir tepki olmuyor
Size diğer konuda cevap yazdım linki inceleyinMerhaba herkese öncelikle teşekkür eder saygılar dilerim. Bir hatam veya kusurum olursa lütfen bağışlayın. Bende 50FD7300 ve 55FD7300 serisi tv var ve şikayetim kulaklık çıkışına cihaz bağlasamda halen tvnin hoparlörlerinden ses gelmesidir. Tvye hem güncel yazılım atmak istiyorum hemde bu kulaklık takınca tvnin kendi hoparlörlerinden ses gelmesin istiyorum. Çünkü tvnin kendi hoparlörleri çok kötü ve ben harici ses sistemi bağladım. Yalnız ses kontrolünü sadece tvnin kendi kumandasından yapmak istiyorum. Tek amacım bu. Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim. Herkese saygılarımı sunarım teşekkür ederim.
50FD7300 tamamen orjinal herhangi bir arıza değişim olmamıştır.
55FD7300 anakartı elektrikten sebep arızalanmıştı. Yetkili servis tarafından yeniden komple orjinali takıldı.
Evet sabit yanıyorSabit mi yanıyor.