By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Sabit yandığı durumlarda televizyon yazılımı almaz donanımsal arıza var.Evet sabit yanıyor
Sabit yandığı durumlarda televizyon yazılımı almaz donanımsal arıza var.Evet sabit yanıyor
Sabit yandığı durumlarda televizyon yazılımı almaz donanımsal arıza var.
Arıza için bi öneriniz varmı anakart mı yoksa besleme kartımı arızalıdırSabit yandığı durumlarda televizyon yazılımı almaz donanımsal arıza var.
Bunun teşhisi için öncelikle besleme kartının voltajlarının ölçülmesi gerekir voltajlar tam ise geriye anakart kalıyor. Uzaktan ancak bu kadar yardımcı olabilirim servisten destek alınArıza için bi öneriniz varmı anakart mı yoksa besleme kartımı arızalıdır
TeşekkürlerBunun teşhisi için öncelikle besleme kartının voltajlarının ölçülmesi gerekir voltajlar tam ise geriye anakart kalıyor. Uzaktan ancak bu kadar yardımcı olabilirim servisten destek alın
Rica ederim.Teşekkürler
Gelen bildirimi takip edin. Yükledikten sonra mutlaka geri dönüş yapınız.Merhabalar, aşağıda etiketini paylaştığım televizyon bir süre sonra donuyor yeniden başlıyor yazılım talebinde bulunabilir miyim 17MB140 anakarta sahip.
Çok güzel anlatım yapmıştım halbuki ,nerede hata var acabaHocam selamlar panel dosyasını ilettiğiniz yöntem ile alamadım görseli ekledim desteğinizi rica ederim
B bestburak, teraspy
TV' deki problem nedir?Merhaba TV'nin arka etiketi yok modeli 17MB96 ful yazılım için yardımcı olur musunuz?
Ustalarımız foruma girdiklerinde yazılım konusunda yardımcı olacaklardır. Bu arada LVDS kabloları ve T-CON bağlantılarını kontrol edebildiniz mi? Acaba panele görüntü aktarımında donanımsal bir problem olabilir mi?tv açılıyor gibi oluyor ledleri yakıyor hiç bir şekilde görüntü gelmiyor ledler açık bir şekilde bekliyor.