TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
ilginiz için şimdiden çok teşekkürler.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
ilginiz için şimdiden çok teşekkürler.
Yardımınız için çok teşekkür ediyorum, gönderdiğiniz dosya sayesinde sorunum çözüldü, çok teşekkürler.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv deki sorunu belirtin tv arka kapak barkod resmini buraya ekleyin.hi level hl 49 fil 403 /0216 yazilim lazım
Yazılım verildi.İyi günler Vestel için sayfadaki carbon yazılımı yüklemeye çalıştım fakat sonlanmiyor yardımcı olursanız sevinirim
Sayfadaki carbon yazılımı yüklemeye çalıştım
Ama sonlanmiyor yardımcı olursanız sevinirim
Hoşgeldiniz fakat forum hakkında bilgilendirme başlığı altında tv yazılımı istemenizin sebebi nedir hakikaten merak ettim?merhaba yazılımdan kaynaklandığını düşündüğüm problem yaşıyorum televizyonum açılırken vestel yazısı gelip kapanıyor yazılım bulamadım yardımcı olursanız çok minnettar olurum ilginize şimdiden teşekkür ederim
çekirdek yazılım gerekiyormuş yardımcı olursanız sevinirimtelevizyonum vestel 40 ua 9300 serisi 17 mb 120 ana karta sahip yazılım güncellemesi yapıyordum televizyon kapandı birdaha açılmadı önündeki bir mavi ışık yanıp sönüyor ne yapmam gerekiyor
Yazılım linkmerhaba yazılımdan kaynaklandığını düşündüğüm problem yaşıyorum televizyonum açılırken vestel yazısı gelip kapanıyor yazılım bulamadım yardımcı olursanız çok minnettar olurum ilginize şimdiden teşekkür ederim
Yazılım linktelevizyonum vestel 40 ua 9300 serisi 17 mb 120 ana karta sahip yazılım güncellemesi yapıyordum televizyon kapandı birdaha açılmadı önündeki bir mavi ışık yanıp sönüyor ne yapmam gerekiyor
çekirdek yazılım gerekiyormuş yardımcı olursanız sevinirim
statbay ışığı mavi yanıp sönüyor
Yazılım linkmerhaba seg tv ekran açılıp kapanıyor yazılım ve kurulum bilgisi alabilir miyim ?
Olması gerek bölüme taşındı.Hoşgeldiniz fakat forum hakkında bilgilendirme başlığı altında tv yazılımı istemenizin sebebi nedir hakikaten merak ettim?
Doğru konu başlığı altında talebinizi yeniden yazmanızı rica ediyorum.