Tamam. Teşekkür ederim.İlk kurulum deneyin sorun devam ederse donanımsal arıza vardır.
Tamam. Teşekkür ederim.İlk kurulum deneyin sorun devam ederse donanımsal arıza vardır.
Full yazılıma ihtiyacım varTv deki sorun nedir?
Botlopda cihazFull yazılıma ihtiyacım var
1. Format a stick with fat32 and create a folder called PQ on itI expected it to be the files called pcf and ptf. how do I proceed with the 2 files I received? have the extension .bin yokoono
Tv deki sorun nedir?
Yazılım linkBotlopda cihaz
indirilmiyor mevcutmu hala acabaSüresi doldu. Yazılıma buradan sahipsiniz:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Look:indirilmiyor mevcutmu hala acaba
s.a ustalar kolay gelsin
HAYIRLI RAMAZANLAR
elimde telefunken 82 ekran led tv var kartında arıza vardı elimde panel girişleri uyan 17mb82s anakart var taktım ama açılışta siyah ekran gelip tekrar stanby da kalıyor yaızılımla panel tanıtmak gerekıyor gibi daha önce cok yazılım attım full yazılım ve guncel yaazılımları ama böyle farklı anakart takıp da ne atılıyor bilmiyorum resimlerde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız zaten
Nand is 29F4G08ABAEA ??.Hello all
I need your help to find the firmware or NAND and I will be thankful to you
Westwood 75LED9000
Mainboard 17MB130S
Panel VES750QNTL-2W-U11
İyi günler yazılımı Toshiba kumanda ile yükle yememiştim. bugün seg kumanda ile denedim yazılım yüklendi. Görüntü gayet güzel. Çok teşekkür ederim. İyi günler.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Rica ederim.İyi günler yazılımı Toshiba kumanda ile yükle yememiştim. bugün seg kumanda ile denedim yazılım yüklendi. Görüntü gayet güzel. Çok teşekkür ederim. İyi günler.
Main 17MB140 ?.merhaba televizyonum kapandı acılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor arkasındaki seri nosu nun olduğu yer deforme olmuş elde olan görseli atacağım yardımcı olurmusunuz